Hej, 15053425_10209812991417912_1265821589_obloggeren her!
Jeg hedder Cecilie og er 25 år – og det er mig der sidder og skriver diverse anmeldelser og styrer denne bogblog.

Jeg elsker at læse og har gjort det så længe, jeg kan huske. Jeg holdt dog en pause på nogle år, da læsemængden i gymnasiet og universitetet overvældede mig, og jeg følte ikke, jeg kunne bruge læsning som en måde at slappe af på efter en hel dag med lektielæsning. Men så efter at have været i praktik på et forlag fandt jeg min læseglæde frem igen, og jeg er nu i fuld gang med at få læst en masse bøger!
Det at læse er mit frirum, mit helle. At læse en bog betyder enormt meget for mig, og jeg elsker at dele mine læseoplevelser med andre. Jeg har længet ville anmelde bøger, men jeg kom aldrig rigtig i gang.
Men så fik jeg en veninde, der er bogblogger, og det fik sat skub i tingene! Jeg glæder mig helt enormt meget til at dele mine læseoplevelser med jer, og jeg forventer, at der vil komme en masse boganmeldelser og en masse andet bogrelateret i fremtiden!

Udover min passion for læsning studerer jeg Dansk på Syddansk Universitet – min drøm er at blive redaktør på et forlag, når jeg en dag bliver færdig. Jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg gerne ville ud og arbejde med. Jeg havnede egentlig på dansk studiet som noget akut, da jeg fik afslag på min første prioritet. Men da jeg så fandt ud af, at jeg kunne blive redaktør på et forlag gennem Dansk studiet, besluttede jeg mig for at blive. Jeg ELSKER at arbejde med bøger, og jeg er fascineret af at arbejde med rettelser, grammatik osv, så jeg tænkte, at redaktør var lige noget for mig!
Hvis jeg får pengene, vil jeg også rigtig gerne have en korrekturlæser uddannelse, da jeg synes den er relevant for mit arbejde. Men nu må vi se, om jeg kan finde pengene til det en dag.

I min fritid læser jeg – det er mit frirum. Det er min helt egen lille boble, og jeg elsker det! Jeg læser ofte i flere timer ad gangen og kan nemt glemme tiden! Intet kan slå at fordybe sig i en god bog!
Derudover har jeg min hund, Jolly – en lille papillon på knap 2 år. Vi går til agility sammen 2-3 gange om ugen og skal starte vores første stævne i starten af det nye år.
Jeg går også til polefitness/poledance – det har jeg gjort i lidt over et halvt års tid efterhånden, og det er rigtig fedt! Jeg havde en del fordomme omkring det, men de forsvandt da jeg prøvede det! Jeg kan klart anbefale folk at prøve det! Der er intet vulgært over det.
Som det sidste vil jeg også fortælle, at jeg rigtig godt kan lide selv at skrive, og jeg håber på at kunne udgive en bog en dag! Jeg har et par projekter i gang i øjeblikket, som jeg håber vil blive til noget.

På mine billeder kan I muligvis se, at mit venstre øje stikker lidt af – det fokuserer ikke på kameralinsen. Det er altså ikke fordi, jeg keder mig eller fokuserer på andre ting, når billedet bliver taget. Det er fordi, jeg er blind på mit venstre øje grundet en karsvulst, der forårsagede en nethindeløsning. Denne blev opdaget alt for sent, og jeg har nu under 10% syn tilbage på venstre øje, hvilket man så kan se pga. skelen. Heldigvis påvirker det ikke min læsning eller mit liv på nogen måde. Men hvis du ser mig og hilser på mig fra venstre side, kan jeg godt blive forskrækket – for det kan være jeg ikke ser dig.

Jeg drømmer om at rejse, men jeg har ikke gjort det så meget, da det ikke siger min familie så meget. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme til England, Irland og især USA. USA er min store drøm at komme til en dag.

I skal være velkomne til at kontakte mig. Det kan i gøre på min mail: cbromose91@gmail.com.
Jeg er også at finde på følgende medier:
Goodreads: CecilieBB
Instagram: cecilieandjolly
Facebook: Cilles læsesal (Facebookside tilhørerende bloggen)
Twitter: (Er ikke oprettet endnu, men bliver gjort snarest)

I kan selvfølgelig også komme i kontakt med mig via kommentarer på hjemmesiden.
Hjerteligt velkommen alle sammen til min blog! Dejligt at I vil følge mig! Og god fornøjelse med læsningen af mine anmeldelser og indlæg herinde!