Min lørdag til Bogforum, var noget mere tæt pakket, end om fredagen, og jeg glædede mig usandsynligt meget til det alt sammen. Især to forfattere var jeg enormt spændt på at se: Katja Berger og Adam Silvera! Jeg kom tidligt og gik rundt sammen med en veninde, inden første punkt på mit program skulle komme.

Tiden gik dog hurtigt, og jeg gik ned mod Bella Scenen, hvor Katja Berger skulle blive interviewet af forfatter Haidi Wigger Klaris. Jeg kom i god tid, så jeg var sikker på at få en god plads, og jeg var så heldig at få plads aller forrest!
Jeg har hørt Katja snakke om sin bog før, men det var mit første interview, jeg kom til at høre omkring “Sjælehenteren”. Jeg elsker det univers, Katja har skabt i “Sjælehenteren,” og jeg kunne ikke vente med at komme til at høre mere.
Det var et virkelig godt interview, og Haidi stillede nogle rigtig gode spørgsmål. Katja gjorde det også super godt og sørgede med sin oplæsning for, at jeg igen fik lov til at synke ned i det skønne, skønne univers! Det var et dejligt interview!

Og så skulle jeg ellers på forfatterjagt! Der var én forfatter, jeg ikke ville kunne nå at få signeret bøger af senere på dagen, og en anden forfatter jeg ikke nåede at fange i går. Så min veninde og jeg gik på jagt og fandt heldigvis Louise Haiberg på Tellerups stand. Dog var Anika Eibe ikke at finde. Mens Louise stod og signerede mine og min venindes bøger, dukkede Anika pludselig op. At ja, der var blevet ringet efter hende, fordi der var nogen der ledte efter hende. Meget fornemt.
Så jeg var en meget glad bogblogger, der fik skrevet i alle mine 8 bøger!

Så skulle jeg mødes med 3 skønne forfattere bare til en hyggesnak, nemlig: Karen Inge Nielsen (Ravneskrig), Charlotte Fischer (Sjælevandrer) og Julie M. Day (Grænsen til Trafallas). Tre helt igennem vidunderlige kvinder og forfattere, og jeg nød virkelig deres selskab. Dog kunne jeg ikke blive så længe, da jeg skulle ned og se et interview med Adam Silvera. Så efter en halv times tid måtte jeg desværre smutte fra dem. Heldigvis havde min veninde holdt en plads til mig og en anden veninde, og vi fik faktisk rigtig gode pladser. Fremmødet til Silveras interview var helt sindssygt, så vi var heldige, at få så gode pladser!
Interviewet var rigtig godt! Jeg har ikke læst nogle af hans bøger endnu, men efter interviewet fik jeg endnu mere lyst til det. Det var skønt at få et indblik i Silveras tanker og skriveprocessen bag hans nyeste bog på dansk “De dør begge til sidst.” Det var et meget interessant interview, hvor der blev stillet nogle gode spørgsmål, og Adam Silvera var rigtig god til at underholde publikum.
Derefter var der signering! Selvom jeg ikke har læst hans bøger endnu, var jeg nødt til at få hans bøger signeret. Jeg havde købt alle tre til formålet. Dog havnede vi langt tilbage i køen og måtte vente i en time for at få bøgerne signeret. Men det var ventetiden værd. Adam var så sød, og han tog sig god tid til os alle sammen.
Jeg fik endda taget et billede med ham!

Derefter havde jeg ikke mere på programmet til selve Bogforum, men den veninde, jeg fulgtes med i weekenden, og jeg havde planer efterfølgende, som dog også var bogrelaterede: Vi skulle ud og fejre Nicole Boyle Rødntes’ bogudgivelse nr. 50. Det blev holdt på en hyggelig bar med lækre (og stærke!) drinks, hvor vi fik hørt rigtig meget om Nicoles to nyeste romaner: “Udstillet” og “Genfærd”. To bøger, jeg glæder mig helt vildt til at læse!

En anden blogger, der var til stede til arrangementet, var Reading Raindrops. Jeg havde også mødt hende om fredagen til brunch, og hun er simpelthen så sød. Hun skulle tilfældigvis hele vejen med tilbage til Farum, og det var bare så hyggeligt.

Desværre var mit Bogforum eventyr ovre for denne gang, da jeg havde planer søndag.
Dog glæder jeg mig allerede helt vildt til Bogforum 2018!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *