September har ikke været min bedste læsemåned. Jeg har haft travlt med nyt job, hvor jeg også læser rigtig meget og har været rigtig træt, når jeg er kommet hjem, så jeg har ikke fået læst så meget, som jeg egentlig har villet. Dog er det blevet til en bog om ugen ca, for jeg har læst 4 bøger i september måned:

Den første, jeg læste, var Vejen til Panteon af Boris Hansen. Den var noget anderledes, end jeg først regnede med, hvilket jeg desværre tror skyldes hypen, der har været omkring den. Jeg blev derfor lidt skuffet i starten og blev ikke rigtig fanget af det dystopiske univers, bogen starter i. Dog udvikler denne bog sig helt fantastisk, da vi så kommer ind i en fantasyverden, og jeg slugte den efterfølgende. Det var en rigtig god læseoplevelse, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med 2’eren og finde ud af, hvad der kommer til at ske.

Næste bog, jeg læste, var Sjælevandrer 1 – Diali af Charlotte Fischer. Denne bog imponerede mig virkelig, og jeg synes det er en SÅ flot debutroman! Charlotte skriver smukt og fangende og har skabt en virkelig spændende dystopisk verden. Mit romantiske hjerte sang, over den romantik hun har med. Det er en virkelig spændende slutning, hvor jeg sad og havde de vildeste gæt omkring, hvad der kommer til at ske i den næste bog. At der går et år, før jeg kommer til at fortsætte med denne historie, er næsten ikke til at holde ud! Jeg venter spændt!
Denne bog kan helt sikkert anbefales til alle, der kan lide dystopi, men også til folk, der ikke kender til genren og gerne vil prøve at læse en bog i den genrer!

Den tredje bog, jeg fik læst, var Katja Bergers nye roman Sjælehenteren, der udkom i midten af september. Dette er en bog, jeg virkelig havde ventet med spænding på, siden Katja annoncerede dens udgivelse for ca. 1 år siden. Og jeg blev bestemt ikke skuffet, da jeg endelig havde den i hænderne og gik i gang med at læse. Den er SÅ spændende og er en virkelig interessant fortolkning af efterlivet. Virkelig flot skrevet, og jeg elskede hvert sekund af den. Hvis man er til fantasy, må man ikke gå glip af denne her bog!

Sidste bog var også den sidste bog i en trilogi – nemlig Blodets bånd – den sidste bog i Morika trilogien. Og wow! Jeg blev blæst fuldstændig bagover af den sidste bog. Da jeg havde læst sidste side, var jeg slet ikke klar til at give slip på Korau, Eshri og deres venner endnu. Denne bog er så smukt skrevet – det er hele serien, og jeg kan klart anbefale den. Den er blandt det bedste fantasy, jeg har læst. Denne serie må man ikke gå glip af!

 

Og nu er vi så noget til månedens bog. Selvom jeg kun fik læst fire, har det faktisk været et enormt svært valg, da de alle sammen var rigtig gode men på vidt forskellige måder. Dog faldt mit valg på en bog, som jeg synes havde en interessant fortolkning af et emne og som samtidig var virkelig spændende og sjov.

Månedens bog er (trommehvirvel……)

Sjælehenteren af Katja Berger. Selvom det var tæt løb, så var Sjælehenteren altså lige det bedre – eller den var måske ikke bedre, men alligevel var den den mest spændende og underholdende læseoplevelse i denne måned. Der var bare nogle elementer i den her, der virkelig tiltalte mig, og som gjorde, at den blev den bedste i september.  Jeg var SÅ imponeret over den her bog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *