I lørdags var jeg inviteret med til et bogbloggerevent af forfatteren Katja Berger for at fejre hendes kommende udgivelse “Sjælehenteren.” Det er en bog, jeg med spænding har ventet på, siden Katja annoncerede den første gang, og jeg havde med længsel set frem til dette bogbloggerevent, hvor jeg forhåbentligt ville høre meget mere om Raven og første del af hendes historie.

                 Da vi ankom fik vi en lækker alkoholfri hindbærmojito og så os lidt omkring.  Der var pyntet så fint op rundt omkring, og bordet var også bare så flot dækket op! Temaet var New York, da en stor del af bogen “Sjælehenteren” foregår der, og jeg synes temaet var spot on! Man kunne gå rundt om bordet flere gange og blive ved med at finde små, fine detaljer som fx amerikanske hatte.
Derudover var der den dejligste musik, der kørte i baggrunden, og som jeg har en stærk mistanke om kommer til at passe rigtig godt til bogen, og som måske også har inspireret Katja i sin skrivning?

Da alle bloggerne havde set sig lidt omkring, fået hilst på hinanden og snakket lidt, blev maden præsenteret. Maden var også amerikansk inspireret, og den var SÅ lækker! Man kunne bare blive ved med at spise og spise, og jeg tror, at alle, bloggere som forfatter, gik mætte hjem  bagefter. Maden blev delvist sponsoreret af Jespers torvekøkken, og de laver altså virkelig god mad til sådanne arrangementer. Maden var heller ikke for tung eller overvældende. Det var super!

Mens vi sad og spiste, fik vi snakket sammen – en masse forskellige bogbloggere med én fælles passion. Det var rigtig skønt at møde andre bogbloggere og virkelig få snakket igennem og høre deres meninger om forskellige emner. Det var så dejligt, at kunne sidde og snakke bøger uden at være bekymret for, at man kom til at kede folk. Dog blev der også snakket om en masse andre ting, og jeg synes det var SÅ hyggeligt!

Da vi havde siddet lidt, kom kagerne frem! Nøj de var lækre, og de var alle også inspireret af temaet New York. Disse kager havde Katja helt selv stået og lavet, hvilket jeg synes er så flot! Jeg synes virkelig, at det er imponerende, hvad Katja fik sat frem til os i dag, og hvor meget af det, hun har sørget for selv! Det var bare så flot og gennemført det hele! Kagerne var fantastiske, og jeg kunne blive ved med at tage en kage mere!
Tror jeg må få fat i Katja efter nogle opskrifter!
Mens vi sad og spiste vores kager, holdt Katja et virkelig spændende oplæg om “Sjælehenteren.”  Blandt andet hørte vi om inspirationen til bogen, om der var en dybere mening bag bogen, og hvilket kapitel og citat, der var Katjas egen favorit. Derudover fik vi også læst et par passager op af bogen, og den lyder bare stadig SÅ god! Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang!

Noget af det, jeg synes var mest spændende og underholdende ved oplægget, var, da vi fik lov til at se, hvordan forsiden blev til. Det var virkelig fascinerende at se og høre, hvordan den startede ud med at være, og hvor meget arbejde og mailen frem og tilbage der skulle til, før slutresultatet kom.  Jeg havde ikke set lignende til andre arrangementer, og jeg elskede virkelig, at vi fik lov til at få den detalje med!

Efter det virkelig spændende oplæg var det efterhånden tid til at smutte hjemad. Dog havde Katja en overraskelse til os bloggere: En goodiebag med det lækreste indhold! Blandt andet et eksemplar af “Sjælehenteren,” der udkommer d. 14 september, lige inden Fantasy festivalen i Esbjerg!
Og så var jeg da også lige så heldig, at jeg nåede at få bogen signeret af Katja!

Jeg vil gerne takke Katja for invitationen til dette super skønne arrangement med så lækker mad og et virkelig spændende oplæg! Og tusind tak for den flotte, flotte goodiebag med alle de godter i!
Det var en dejlig dag, og jeg glæder mig til at lære Raven at kende og til at høre mere til hende. Og at høre mere fra Katja til de forskellige oplæg til de kommende bogevents!

4 Comments on Bogbloggerevent med Katja Berger & Sjælehenteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *