Forfatter: Vi Keeland         Originaltitel: Bossman      Antal sider: 371

Forlag:  Lovebooks           Serie:          Antal stjerner:  

Sprog: Dansk

Sponsoreret indlæg

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Lovebooks


Da Reese møder Chase Parker første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende og er langt mere interessant end ham, der sidder inde i restauranten og er ved at kede hende ihjel. Chase er forbandet flabet … men han er også virkelig charmerende. Efter deres korte møde i restauranten kan Reese ikke glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være hendes nye chef? Bossman er en skøn, sexet kærlighedshistorie fuld af flirt, følelser og gnistrende kemi.

Jeg har været helt høj af spænding, siden jeg fandt ud af, at Lovebooks ville oversætte og udgive Vi Keelands roman ”Bossman.” Jeg har længe fulgt med i Vi Keelands forfatterskab på de forskellige medier, men jeg har aldrig fået købt og læst hendes bøger på engelsk.  Jeg glædede mig sådan til at få den danske udgave ind ad døren, og da dagen kom, hvor postbuddet havde den med, kastede jeg mig over den med det samme. Jeg havde læst uddrag og bagsidetekst flere gange, og jeg glædede mig sådan til at finde ud af, om Vi kunne slå benene væk under mig, som jeg sådan håbede, hun kunne.

Jeg kunne rigtig godt lide Vis skrivestil, og jeg var virkelig godt underholdt hele vejen igennem bogen.  Vi fortæller Reese og Chases historie på den mest vidunderlige måde, og jeg var fuldstændig betaget af deres historie.
Vi sørgede for, at jeg glemte alt andet omkring mig end,  det der skete med Reese og Chase. Jeg var fuldstændig fortabt i deres verden.
Bogen har bare alt det, en Dirty Office Romance skal have: en sød pige, en lækker chef, der ikke siger nej til en udfordring, hot flirteri, stærke følelser og genial humor.  Denne bog fik mig til at le allerede få sider inde, og fremkaldte flere gange vilde latterkramper.
Chase og Reese stjal mit hjerte og nægtede at give mig det tilbage. Det smeltede fuldstændig for dem.
”Bossman” er en vidunderlig hed og romantisk roman, som jeg ikke på noget tidspunkt kunne lægge fra mig.  Jeg var nødt til konstant at have en dosis med Chase og Reese.

Jeg elsker plottet! Elsker Chase og Reeses historie, og den måde den bliver fortalt. Man følger mest Reese men får også nogle kapitler fra Chases synsvinkel. Chases kapitler er lige nok til at tilfredsstille min nysgerrighed omkring ham, og hvordan han tænker, og jeg synes det er så dejligt, at Vi Keeland har valgt, at læserne også får nogle små bidder af ham. Chase er så dejlig, og historien havde ikke været den samme, hvis ikke jeg havde fået lov til at komme lidt ind i hovedet på ham.
Bogen var en sand fornøjelse at læse – jeg nød hvert et øjeblik, jeg fik med Chase og Reese. ”Bossman” er ikke kun en roman om to mennesker, der bliver tiltrukket af hinanden på jobbet og forsøger at undgå de heftige følelser, der opstår imellem dem.
Nej, Chase og Reese har også andre ting at kæmpe med, ting der kunne være dødbringende at tage med ind et nyt forhold – ting som de ikke har fået bearbejdet, og som de har svært ved at komme sig over eller måske aldrig kommer sig over.  Det er to arrede mennesker, der mødes og som måske er de eneste, der kan hjælpe hinanden med at stå oprejst igen og have mod på at leve livet uden frygt.

”Bossman” har et dejligt persongalleri med alle de rigtige personer.  Bogen koncentrerer sig om Reese og Chase. Men jeg lærte også deres kolleger, venner og familiemedlemmer at kende, som også gav mig et rigtig godt indtryk af Chase og Reese – og afslørede nogle ting, som Reese og Chase måske ikke ville have afsløret af sig selv.  Jeg syntes, at hver en person i denne roman havde en vigtig rolle, og jeg kom til at holde rigtig meget af hver og en af dem – selv dem som ikke var så meget med.   Jeg elskede virkelig persongalleriet i denne her roman, og det er længe siden, jeg har oplevet et persongalleri, hvor alle personerne opfører sig så voksent, og er så behagelige at læse om.  Persongalleriet er så gennemført, at det giver mig et sug i maven og et smil på læben, hver gang jeg tænker på dem.

Vi Keeland slog i den grad benene væk under mig med denne roman! ”Bossman” er en skøn Dirty Office romance, med alt hvad det indebærer – og mere til.

”Bossman” giver dig vilde sommerfugle i maven og får hjertet til at hamre derudaf – af alle de rigtige grunde.

”Bossman” er en fantastisk og gennemført bog med intens romantik og hotte scener, der resulterer i fugtige trusser og en konstant rødmen på dine kinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *