Forfatter: Erin Watt         Originaltitel: Paper Princess      Antal sider: 325

Forlag:  Flamingo        Serie: Royals #1       Antal stjerner:  

Sprog: Dansk

Sponsoreret indlæg

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo


Mød 17-årige Ella Harper, high school-studerende om dagen, stripper om natten.
Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole. Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien og gør deres bedste for at gøre livet surt for hende.
Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til for at overskrides, og prestige og penge er alt.
Men Reed Royal kryber langsomt ind under huden på hende. Enhver kan se, at han har hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Og at det er en dårlig ide at få følelser for en Royal, ved Ella godt. Selvfølgelig ved hun det…
Cruel intentions møder Gossip girl i denne besættende første del af serien om Ella Harper og den stenrige Royal-familie.

 

”Papirprinsessen” er en bog jeg har ventet meget utålmodigt på. Jeg opdagede den for et års tiden siden, da jeg læste Off Campus serien af Elle Kennedy, som er en af forfatterne bag ”Papirprinsessen”. Jeg er helt syg med Off Campus og blev derfor opmærksom på hendes andre bøger.  Da jeg læste om Royals serien, blev jeg fuldstændig hooked og var meget tæt på at købe den på engelsk. Af en eller anden grund fik jeg den ikke købt, og en dag gjorde Flamingo opmærksom på, at de ville oversætte og udgive ”Papirprinsessen” på dansk. Jeg var helt oppe at køre, og jeg talte månederne til udgivelsesdagen.
Endelig kom dagen, hvor jeg fik denne smukke, smukke bog i hænderne, og jeg kastede mig ivrigt over den og gik i gang med at læse.
Jeg var så spændt på at finde ud af, hvad Elle Kennedy og Jen Frederick kunne skabe sammen.

Og wow! Hvilken eminent bog, de har skabt sammen!

Sproget er let og nutidigt, og jeg fløj afsted gennem kapitel efter kapitel. Selvom sproget er let og enkelt, er det også noget af det mest fremragende, jeg længe har oplevet. Med et snuptag tilfangetager Erin Watt læseren i et spind af vidunderlige karakterer, latterkrampende humor og den mest rørende og hjerteskærende forelskelse. Sproget vækker denne historie og dens karakterer til live på den helt rigtige måde – det hele føltes så levende, så ægte – som om jeg selv befandt mig i familien Royals palæ sammen med Ella og Royalbrødrene og oplevede det hele sammen med dem.  Jeg var fuldstændig opslugt og sad i min helt egen Papirprinsessen bogboble, og nægtede at komme ud, før jeg havde læst sidste side i denne fantastiske bog!

Jeg elsker, elsker, ELSKER plottet. Det er så gennemført og genialt. Hvert et kapitel, hver en linje, hvert et ord var en sand fryd.  Jeg sad med gåsehud på armene og intens hjertebanken hele vejen igennem bogen.
Denne bog kunne til tider være så ond, at det var hjerteskærende, og jeg turde næsten ikke læse videre af frygt for, hvad der nu ville ske. Men bogen har samtidig også nogle af de mest rørende og smukke scener, jeg længe har oplevet. Den fik mig til at hvine af fryd, gispe af rædsel og sukke forelsket. Humoren er simpelthen så genial og fik gentagne gange fremkaldt latterkramper. Humoren er en virkelig god kontrast til den kulde og hårdhed, Ella møder fra Royalbrødrene og skolen, og jeg kunne virkelig godt lide det. Humoren får hele bogen løftet op på et andet niveau. Hvis man er ude efter en bog, der virkelig kan få en til at grine, så kan jeg klart anbefale den!
Da jeg læste den her bog, sad alle mine følelser uden på tøjet. Det er vigtigt for mig, at jeg kan tage personernes følelser til mig. Deres følelser skal blive til mine følelser – jeg skal kunne mærke dem og blive påvirket af dem.  Og jeg kan love for, at denne bog fik mig til at føle det hele og mærke det hele sammen med personerne.
”Papirprinsessen” var en helt unik læseoplevelse, som jeg på ingen måde var klar til at lægge fra mig.

Erin Watt skaber i denne bog det mest perfekte persongalleri. Jeg var vild med dem alle sammen! De er alle sammen vidunderlige, og selvom Royalbrødrene kan være så gennemført onde, så formår de alligevel at krybe ind under huden på én.  For bag deres hårde og kolde ydre, er er der nogle unge drenge, der har det svært og sørger. Jeg oplevede dem som beskyttende, sjove og er faktisk også virkelig betænksomme og søde. Jeg faldt for hver og en af dem. Men især Easton og Reed kom til at stå mit hjerte nær. Jeg kom til at forstå, hvorfor de 5 brødre opfører sig, som de gør, og på trods af jeg ikke kunne lide den måde, de behandler Ella på, så følte jeg med dem.  Mit hjerte blødte for dem, som det også blødte for Ella.

Ella er helt igennem vidunderlig. Hun er så stærk, og jeg ville ønske, jeg kunne takle mine problemer, som hun takler sine – med optimisme og styrke. Hun er simpelthen så stærk en person, og jeg beundrede det ved hende. Hun takler alting lige på og hårdt, men er heller ikke bleg for at stoppe, når hun kan se, at hun er kommet for langt ud. Jeg begyndte virkelig at se op til hende, og jeg følte, jeg fik mig en ny veninde i Ella. Jeg knyttede mig meget stærkt til hende og kunne relatere til hende.  Hun kæmper for at komme til at blive accepteret og at føle, hun hører til.  Hun håber sådan på, at få en ny chance til at blive en del af en familie. Hun kæmper så hjerteskærende hårdt for at blive accepteret blandt nogle, der er så dødsens sikre på, at hun bare ikke skal være en af dem. Ella fik en helt særlig plads i mit hjerte, mens jeg læste denne bog, og jeg tror, hun altid vil have en lille permanent plads der – en pige som hende glemmer man ikke.

Denne skønne forfatterduo skaber simpelthen magi og nedfælder det på papir. Jeg følte mig fortryllet af denne fantastiske fortælling både under læsningen, men også efter jeg havde læst den.

”Papirprinsessen” levede til fulde op til mine forventninger til den. Den er så hjertegribende vidunderlig og uforglemmelig. Erin Watt sørgede for, at jeg virkelig faldt for denne bog, og jeg faldt hårdt.  Den er uden tvivl en af de bedste læseoplevelser, jeg har haft i år.

”Papirprinsessen” er en af sommerens største must-reads. Hvis man er fan af Off Campus serien må man ikke gå glip af denne bog!

Jeg venter allerede spændt på bog 2 af Royals serien, som udkommer til efteråret! Der bliver talt ned! Jeg kan slet ikke vente!

”Papirprinsessen” får 5 kæmpe store stjerner ud af 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *