Forfatter: J. Daniels         Originaltitel: When I Fall      Antal sider: 342

Forlag: EverAfter Romance     Serie: Alabama Summer #3       Antal stjerner:  

Sprog: Engelsk


For the past nine years, I’ve kept my heart as far away from my dick as possible.
Those two can’t be anywhere near each other. They don’t play nice, and one of them undoubtedly winds up getting hurt.

Not my dick. My dick is good.

The women I take home know exactly what they’re getting from me—sex. Nothing more. At least, that’s what’s supposed to happen. The sweet brunette from Kentucky I set my sights on tonight shouldn’t have been any different. I had her right where I wanted her. Where I needed her. But when my past comes walking into McGill’s pub, the woman in my arms decides to take things to a whole new level, putting me into a situation I never saw coming.

My heart is about to get f**ked. My dick can sit this one out.

”When I Fall” er tredje selvstændige bind i Alabama Summer -serien.  Jeg havde læst de to første bøger, og jeg var helt enormt spændt på at gå i gang med bog 3. De to foregående havde været helt igennem fantastiske, så mine forventninger var skruet helt i vejret, da jeg åbnede bogen og gav mig i kast med at læse.

Og som sædvanlig skuffer J. Daniels ikke. Hun formåede igen at levere en NA roman i absolut verdensklasse!

Sproget er enormt dejligt – det er let og nutidigt, og man læser bare derudaf, når man først er kommet i gang. Selvom sproget er engelsk, har jeg ingen problemer med at læse den, og jeg læste den lige så hurtigt, som hvis det var en dansk bog. Hvis man er lidt tøvende omkring at læse engelske bøger, så kan jeg klart anbefale at starte med J. Daniels. Det var meget meget få ord, jeg var nødt til at slå op undervejs. Med sit sprog vækker J. Daniels byen og karaktererne til live, og hun skaber bare nogle af de mest virkelighedstro og vidunderlige karakterer.

Lige som de to foregående bøger, elskede jeg denne her, og plottet var bare helt igennem perfekt! Denne gang handler det om Reed og Beth, der finder hinanden på en bar i byen, hvor hele serien foregår, Ruxton, Alabama. Beth er nytilflyttet, og Reed er lokal. Reed havner i en ubehagelig situation, som Beth redder ham ud af, og dette bliver så startskuddet til en enormt spændende og følelsesmæssig rejse for dem begge to. Og jeg sad på første række og fulgte med i det hele. Jeg blev hurtigt suget fuldstændigt ind i deres liv, og jeg glemte alt andet omkring mig, mens jeg sad og læste. Det var lige før, jeg havde Kindlen med ud på gåturene med hunden.
Både Reed og Beth har ting med i bagagen, som de meget nødigt taler om.  Man finder blandt andet ud af, hvorfor Reed har det så svært med forhold og derfor kun tager piger med hjem for en enkelt nat. Trods at de begge har noget at kæmpe med, så kæmper de også for hinanden, og det er simpelthen bare en af de mest rørende rejser, jeg har været med på.
Det er den af bøgerne, der har fået mig mest til tårer! Der er en virkelig hård scene, som påvirker dem alle sammen. Og jeg sad og græd og græd og frygtede sammen med dem! Det var en så hård scene, men jeg kunne heller ikke lade være med at blive imponeret over, at J. Daniels kunne få så stærke følelser frem i mig blot ved at skrive en scene som denne.

Det er ingen hemmelighed, at jeg bare er helt syg med alle karaktererne i Alabama Summer serien, og Reed og Beth er ingen undtagelse. Reed kendte jeg fra bog 1 og 2, men Beth er ny, så man skulle lige lære hende at kende.  Dog finder man hurtigt ud af, at hun passer perfekt ind i Alabama Summer slænget. Man ser også noget til de andre personer fra bog 1 og 2, hvilket jeg synes, er så vidunderligt.  Hver gang, jeg er gået i gang med en ny bog i denne serie, har jeg frygtet, at man ville komme til at mangle de andre, men det har jeg ikke gjort på noget som helst tidspunkt. De er alle sammen meget sociale og ser meget til hinanden, og jeg synes det er så dejligt, at selvom forfatteren har skiftet hovedpersonerne ud, så bliver de andre karakterer ikke glemt. Samtidig sørger Daniels for, at de andre karakterer ikke dominerer, og at det er Reed og Beth, der er i fokus.

Reed er bare en super dejlig charmør, og han ved det, og han udnytter det. Man finder dog hurtigt ud af, at der bag ved hans skørtejæger adfærd ligger noget dybere, og at han nok ikke er så overfladisk, som han udgiver sig for at være. Det kommer frem, at Reed ikke har haft det nemt med hensyn til forhold, og jeg forstod pludselig, hvorfor han tog så meget afstand til følelser. Jo tættere jeg kom ind på livet af ham og lærte ham at kende, jo flere lag blev der skrællet af, og jeg kom ind og fandt den rigtige Reed. Og han er simpelthen bare en vidunderlig fyr! Han var lige ved at komme op på en delt førsteplads med Ben, men nåede det alligevel ikke helt. Men jeg nåede at blive helt vildt med ham, mens jeg læste, og jeg ville ikke undvære ham, da sidste side var vendt!
Beth er lige så fantastisk som Reed. Indadtil virker hun til at være en usikker pige, men udadtil udstråler hun en selvsikkerhed, som jeg misunder hende! Hun er en unik personlighed, og takler de fleste ting meget imponerende i forhold til, hvor ung hun er. Efterhånden som tingene mellem hende og Reed udvikler sig, sker der også noget med hendes usikkerhed, og hun gennemgår faktisk en ret stor indre udvikling.  Både Reed og Beth udvikler sig meget gennem bogen, men det er uden tvivl Beths indre udvikling, der er den mest tydelige.

At følge Beths og Reeds følelsesmæssige rejse, var en vidunderlig oplevelse, og ”When I Fall” var absolut lige så god som dens to forgængere.

”When I Fall” får 5 ud af 5 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *