Forfatter: Brittainy C. Cherry         Originaltitel: The Air He Breathes       Antal sider: 280

Forlag: Flamingo                      Serie: Elements #1                  Antal stjerner:  

Sprog: Dansk

Sponsoreret indlæg

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo.


Om bogen:

Hvad gør man, når man har mistet alt? Åndeløs følger Tristan og Elizabeth, der begge har oplevet det største tab, et menneske kan opleve. Efter at have mistet sin mand vender Elizabeth tilbage til sin fødeby sammen med sin lille datter for at samle stumperne af sit liv. Der møder hun Tristan, som selv kæmper med sin egen personlige sorg og tragedie. Men vil det lykkes Elizabeth at få Tristan til at sænke paraderne, se fortiden i øjnene og lukke hende ind? Og er det overhovedet muligt for to mennesker så ødelagte at blive hele sammen? Åndeløs er en bog om den store, altopslugende kærlighed. Om at miste og tilgive og turde tro på, at livet giver en nye chancer for at opleve kærligheden. Den er første, fritstående bog i Brittainy C. Cherrys Element-serie.

Brittainy C. Cherrys første bog i Elements serien ”Åndeløs” er faktisk en bog, som jeg har haft kig på på engelsk. Den lød enormt god, og jeg anede ikke, at den var ved at udkomme på dansk. Så kontaktede Flamingo mig, og hørte ad, om jeg ville læse og anmelde ”Åndeløs”. Da jeg fandt ud af, at det var oversættelsen af den første bog i Elements serien, hoppede jeg op og ned af begejstring! Jeg måtte gå i gang med det samme!

I bogens kapitler følger man hovedsageligt Elizabeth, men der er også kapitler fra Tristans synsvinkel. Dette synes jeg er rigtig godt, da man så ser tingene fra begges synsvinkel, og man lærer dem begge to meget bedre at kende, end hvis man kun så det fra den enes. Der er fx scener, som Elizabeth opfatter og fik mig til at se på en måde, men da jeg så hørte dem fra Tristans, kunne jeg gå hen og få et helt andet syn på det, der skete. Det var ret interessant, hvordan jeg skiftede meninger om scener og personer, efterhånden som man så dem fra både Tristans og Elizabeths synsvinkler.  Normalt plejer jeg kun at holde med den ene af dem i en bog som “Åndeløs”, men både Tristan og Elizabeth får mig overbevist om, at de er reelle og fantastiske mennesker, og  jeg kom til at holde enormt meget af dem begge to, mens jeg læste.

Sproget er dejligt flydende og skaber et godt læseflow gennem romanen. Der er en rigtig god mængde humor i den, og det løfter sammen med romantikken også på lidt af det mørke, som bogen emmer af, da både Elizabeth og Tristan har oplevet stor sorg. Det er en virkelig intens bog med stærke følelser, og jeg kunne ikke undgå at blive suget fuldstændigt ind i Elizabeth og Tristans verden! De gav først slip på mig, da sidste side var vendt, og der var jeg ikke klar til at give slip på dem! Den her bog var bare fantastisk!

Bogens handling er bare spot on! Når man ikke har oplevet samme sorg som Tristan og Elizabeth kan det være svært at sætte sig ind i den. Men Cherry sørger for, at man oplever og sætter sig ind i sorgen og smerten sammen med dem.  Desuden følte jeg også alle andre følelser sammen med dem, og jeg kom ud på den vildeste følelsesmæssige rejse!
Åndeløs er bare for vild! Den overraskede mig sindssygt, og jeg vidste aldrig, hvad der ville komme. Hver gang jeg troede, jeg havde regnet noget ud, så kom der en ny twist på historien, og det skete flere gange! Og slutningen! Wow! Den havde jeg slet ikke set komme. Jeg havde på ingen måde regnet den ud, og jeg ELSKEDE det! At Cherry formår at holde spændingen til det sidste, og at jeg ikke gennemskuede noget, synes jeg er helt vildt imponerende!
Åndeløs er uden tvivl den mest spændingsfyldte og overraskende roman, jeg har læst i år.

I Åndeløs er der et virkelig spændende persongalleri. Alle personerne er enormt interessante og har noget at skulle have sagt – der er ikke en eneste af dem, jeg føler kunne have været undværet for at fortælle Elizabeth og Tristans historie.
Tristan og Elizabeth er dog uden tvivl de personer, men lægger mest mærke til. Man følger dem i deres sorg og deres forskellige måder at takle den på.  Deres samtaler og måde at være sammen på, er bare helt vidunderligt at læse om. Tristan kan være enormt indesluttet og utilnærmelig, men når han endelig åbner op, er det bare helt fantastisk! Midt hjerte blødte og hamrede sammen med ham og med Elizabeth, og jeg håbede virkelig, at de sammen kunne overkomme den sorg, der overvælder dem.

Åndeløs er bare en vidunderlig bog, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den skal have 5 ud af 5 stjerner!

Hvis man er til en hjertegribende kærlighedshistorie med spænding, romantik, overvældende følelser, fantastiske personer, og et væld af overraskelser, så vil det her være en bog for dig!

Åndeløs er en uforglemmelig bog, og jeg kan slet ikke vente til næste bog af Brittainy C. Cherry udkommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *