Forfatter: Nick Clausen         Originaltitel: Drømmeland            Antal sider: 193

Forlag: Forlaget Facet                     Serie:                    Antal stjerner:  

Sprog: Dansk

Sponsoreret indlæg

Bogen er et anmeldereksemplar fra Forlaget Facet.


Bagsidetekst:

Da Louie begynder at drømme om manden i blåt, finder han snart ud af, at han ikke bare drømmer. Han rejser faktisk til en anden verden. En verden, som manden i blåt kalder Drømmeland. I Drømmeland er alt i virkeligheden to ting: Hvad du ser, og hvad du ønsker at se. Og det kan være svært at se forskellen.

Drømmeland var jeg helt enormt spændt på at læse! Jeg synes coveret så smukt og virkelig fangende! Og nu hvor jeg har læst bogen, synes jeg også, at coveret er virkelig passende! Jeg havde hørt meget godt om Drømmeland, og jeg glædede mig til at komme i gang.

Sproget i bogen var dejlig nemt og ligetil.  Selvom sproget er nemt og enkelt, formår Nick Clausen virkelig at fange én. Mens jeg læste, oplevede jeg flere gange, at jeg havde svært ved at lægge den fra mig. Jeg måtte bare vide mere om Louie og Drømmeland. Jeg blev trukket fuldstændigt ind i Drømmeland og havde enormt svært ved at slippe denne dybt fascinerende verden.

Bogen er SÅ spændende! Jeg elskede konceptet med Drømmeland – jeg sad flere gange og holdt vejret, når Louie befandt sig der.  Denne bog er så kompleks – men på en rigtig god måde! Den overraskede mig flere gange! Jeg tænkte ret tidligt i bogen, at jeg havde regnet hele konceptet omkring Drømmeland ud, og at jeg da godt vidste, hvordan bogen ville slutte. Men så vendte det hele 180 grader, og så viste det sig, at det hele slet ikke var, som jeg havde forestillet mig.
Jeg ELSKER det! Jeg er dybt imponeret over, at Nick formår at få så meget historie med og at formidle sådan en kompleks og fascinerende verden på knap 200 sider! Det er virkelig flot skrivning, og jeg elskede hver eneste side, hver eneste sætning!

Jeg kunne virkelig godt lide Louie – han er bare sådan en skøn dreng, og det var bare så nemt at kunne sætte sig ind i, hvordan han havde det, og de ting han følte. Han var en enormt interessant person, og jeg elskede at følge med i hans rejse. Rejsen som Drømmeland er med til at sende ham ud i, og som sørger for en helt enorm udvikling hos Louie.

Bogens stemning er noget helt særligt, og der også en rigtig god omgang uhygge i den! Det er en virkelig god bog, og jeg var rigtig godt underholdt fra første til sidste side.

Drømmeland kan klart anbefales, og det er en bog, man ikke må gå glip af! Da jeg havde læst sidste side, ville jeg have mere!

Drømmeland får 4 stjerner ud af 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *