Forfatter: J. Daniels         Originaltitel: All I Want   Antal sider: 292

           Forlag: EverAfter Romance      Serie: Alabama Summer #2     Antal stjerner:  

Sprog: Engelsk


Bagsidetekst:

Luke Evans is a heartbreaker.
I didn’t want to give mine to him. Not when he kept me out.
He gave me enough, just enough to make me fall in love with him. I say this to convince myself. But I know the truth.
I would’ve fallen in love with him at a distance.
Handing my heart over to Luke was the easiest thing I’ve ever done. I was naive when I wished for more, when I hoped he wanted the same things I did.
I try to hate him. I try to forget him.
But it’s not that easy.
Love is a ruthless bitch, and I’m her latest victim.
~*~
Tessa Kelly is a man-eater.
When she sets her sights on you, she doesn’t just consume your heart, she goes for your soul.
What we had was perfect, real, and all I would ever want.
But she destroyed it.
She destroyed us.
I try to hate her. I try to forget her.
But it’s not that easy.
Love is for people who have hope, and I have none.

”All I Want” er 2. bog i serien Alabama Summer.  Jeg var fuldstændig blown away over første bog, så jeg var helt vildt spændt på at finde ud af, om “All I Want” var lige så god, og om den levede op til mine forventninger.

Og det gjorde den i den grad!
Handlingen er fænomenal! ”All I Want” har 2 nye hovedpersoner: Tessa og Luke, som man har mødt i bog 1. Den her bog er mere mørk, og handler om to personer, der har såret hinanden dybt. Dette frembringer nogle voldsomme følelser i dem begge to. Og ikke noget godt! Selvom den er mere mørk humørmæssigt end første bog, gør det slet ikke noget! Luke og Tessa er meget anderledes end Ben og Mia, så man får en helt anden historie, hvor der også er en lille sjat uhygge i! Samtidig er humoren ikke forsvundet.  Jeg var virkelig underholdt, da jeg læste “All I Want”, og jeg synes, den er lige så god som første bog i serien.

Sproget er lige så dejlig nemt at læse som i “Where I Belong”.  Selvom den er på engelsk, følte jeg ikke, at jeg gik glip af noget – den var stort set lige så nem at læse, som hvis det var en dansk bog. Der er et rigtig godt flow, og J. Daniels formår at indfange og gribe læseren med sit sprog. Der er også en rigtig god mængde humor i som en god kontrast til Tessa og Lukes til tider lidt mørke humør! Jeg brød ud i latter rigtig mange gange i den her bog, og jeg elsker bøger, der kan få mig til at le!

Personerne i bogen er bare helt perfekte!  Som tidligere nævnt, er Tessa og Luke to personer,  man tidligere har mødt i bog 1, og det er virkelig rart at komme tættere ind på livet af to karakterer, som man lærte lidt at kende tidligere. Tessa hørte man lidt mere om end Luke, da hun er Bens søster og Mias bedste veninde, men man var ikke i tvivl om, at der var noget imellem de to! De fangede hurtigt min interesse, og jeg ville have mere af Tessa og Luke!
Tessa og Luke er noget anderledes end Ben og Mia, hvilket skaber en masse anderledes situationer, men også en masse helt fantastiske situationer! De er begge helt enormt temperamentsfulde, og det er ikke kun hede gnister, der flyver omkring dem.  Der er både tæer krummende, men også hjertevarmende scener!
Og som en kæmpe bonus ser man også  mere til de andre dejlige karakterer, som også er med i bog 1! Det er noget jeg virkelig elsker ved den her serie! Man slipper aldrig rigtigt nogle af karaktererne, også selvom hovedpersonerne er nogle andre.Daniels er i stand til at skabe de mest fantastiske personligheder! Og som en anden stor bonus er det helt almindelige mennesker, det handler om. Tessa og Luke har helt almindelige jobs som transkribent og politibetjent, hvilket jeg virkelig godt kan lide! Tro mig, jeg elsker historien om millionæren, der møder den helt almindelige pige, men der er bare noget særligt ved at læse om to helt almindelige personer, som gør typiske hverdagsting lige som jeg selv. Jeg har lettere ved at relatere til personer som Tessa og Luke. Jeg ELSKER det! Jeg elsker de karakterer, som J. Daniels skaber i alle sine bøger!
Da jeg læste, blev jeg faktisk en lille smule misundelig, for jeg ville have det bånd, som Tessa, Luke og de andre har til hinanden! Da jeg var færdig med at læse, følte jeg, at jeg manglede de her personer i mit liv. Jeg blev helt trist og havde bare lyst til at læse bøgerne forfra! En forfatter, der kan få mig til at føle sådan, har virkelig et talent efter min mening!

”All I Want” er lige så fantastisk som første bog i serien, og hvis man har mod på at gå i gang med en engelsk bog, kan jeg helt sikkert anbefale at kaste sig ud i at læse den her!
Men læs Where I Belong først! Så synes jeg, at man får mest ud af bøgerne.
Man kan sagtens læse historierne uafhængigt af hinanden, men hvis man vil læse alle sammen, anbefaler jeg at læse dem i rækkefølge, da du ellers får afsløret en masse ting om de andre personer.

All I Want får 5 stjerner ud af 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *