Forfatter: Elle Kennedy         Originaltitel: Kamp til stregen    Antal sider: 351

Forlag: Flamingo                   Serie: Off Campus #4        Antal stjerner:  
Sprog: Dansk

Sponsoreret indlæg
Bogen er en anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo


Bagsidetekst:

Det er hendes afsluttende år på college, og Sabrina James har planlagt sin fremtid ned i mindste detalje. Først skal hun bestå sine eksamner, så sparke røv på jurastudiet og derefter lande et velbetalt job i et brutalt effektivt advokatfirma. Hendes planer for at undslippe sin skamfulde fortid er alt hun fokuserer på, så da en toplækker ishockeyspiller, der tror på kærlighed ved første blik, viser interesse i hende, er hun kun villig til at give ham én nat. Men nogle gange er en enkelt nats sydende hot sex og overraskende ømhed alt, der skal til for at vende op og ned på to liv.

I “Kamp til stregen” må ishockeyspilleren Tucker kæmpe hårdt for ikke at blive lagt på is, da han i en alder af 22 får at vide, at han skal være far. Han nægter at blive fejet til siden og være bænkevarmer, når det kommer til hans eget barn, selvom den vordende mor til hans barn er smuk, knivskarp og stædigt nægter at tage imod hjælp. Hvis han vil dele livet med sin drømmekvinde, bliver han nødt til at overbevise hende om, at visse mål skal man være to for at nå.

Jeg er helt syg med Elle Kennedys Off Campus serie, og jeg har ventet i spænding på, at den sidste bog ”Kamp til stregen” skulle udkomme.  Den her bog er en af de udgivelser jeg har set allermest frem til i 2017. Marts kunne simpelthen ikke komme hurtigt nok.
Jeg har været så heldig, at Flamingo har sendt bogen til mig, og det var med et sug i maven og tilbageholdt åndedræt, at jeg gik i gang med at læse Tucker og Sabrinas historie!

Sproget er fænomenalt! Elle Kennedy fanger dig fra aller første sætning, og du forbliver fanget! Hun kan bare et eller andet med ord, så man med det samme fascineres af Sabrina og Tuckers verden! Man får sommerfugle i maven, når det er romantisk, man bliver hed, når det er hedt.  Jeg fældede tårer flere gange i denne her roman – både triste tårer og glade tårer!  Og noget af det bedste jeg ved – man kommer til at grine! Off Campus bøgerne er nogle af de bøger, der har fået mig til at grine aller mest, og ”Kamp til stregen” er ingen undtagelse! Der var steder, hvor jeg var nødt til at lægge Kindlen fra mig for lige at få luft. Jeg ELSKER det!  Jeg kunne ikke lægge bogen fra mig, da jeg først var gået i gang, og jeg blev færdig med den på et par dage!

Handlingen er bare lige efter bogen! Man følger ishockey spilleren John Tucker og den hårdt studerende Sabrina James – begge studerer på Briar.  Man fanger lynhurtigt tiltrækningen mellem dem, og det var virkelig spændende at følge dem i deres kamp for og imod kærligheden.  Der sker masser af ting, og jeg var rigtig godt underholdt hele vejen igennem. Selvom der sker nogle meget triste ting, som fik tårerne til at pible ned over mine kinder, så er der også rigtig meget humor med!
Elle Kennedy gør det igen! Hun skaber simpelthen en helt fantastisk historie, som man ikke kan undgå at falde for!

Som tidligere nævnt følger man skiftevis personerne Sabrina og Tucker. Tucker bor sammen med Garret, Logan og Dean fra de tre første bøger, så man har hørt om ham, men jeg fik indtrykket af, at han er en lidt mere stille type end dem.  Sabrina har man hørt lidt til også, men absolut ikke noget godt så jeg var meget spændt på at læse om, hvad der ville ske mellem stille Tucker og temperamentsfulde Sabrina.
Af alle 4 bøger med i alt 8 hovedpersoner, så var det Tucker og Sabrina, der overraskede mig aller mest. Når man lærer Tucker at kende i de foregående bøger virker han som den stille type, der egentlig mest holder sig for sig selv – han er meget mere nede på jorden end hans tre bofæller er. Det er han også, når man virkelig lærer ham at kende her i ”Kamp til stregen”, men man ser også en helt anden side af Tucker – en side som jeg virkelig godt kan lide! Da jeg læste de tre andre bøger, synes jeg egentlig, at Tucker faldt lidt ud fra gruppen, men efter at have læst bog 4, kan jeg sagtens se, hvorfor han passer så godt ind sammen med dem.  Han er fantastisk, charmerende, sjov! Og mega fræk, når han gerne vil være det! Han er helt sikkert mere nede på jorden end de tre første fyre, man følger, men det var noget af det, jeg virkelig faldt for ved ham! Han var på flere måder helt anderledes, end jeg forventede, og jeg elsker, når karakterer overrasker mig! Han er så moden og så sød! Jeg måtte udbryde ”aaaw” flere gange! Han er bare DEJLIG! Hans tålmodighed over for Sabrina slog benene væk under mig!

Sabrina overraskede mig faktisk også en del! Jeg havde fået et indtryk af, at hun var en koldhjertet tøs, der bare gik efter, hvad hun ville have, og når hun var færdig med det, så smed hun det fra sig igen! Det er på ingen måde rigtigt! Hun er temperamentsfuld og kan godt virke en smule skræmmende og kold på folk, der ikke kender hende. Men sådan er hun slet ikke. Hun er så sød og hjertevarm en pige, at jeg fik helt dårlig samvittighed over at have forestillet mig hende anderledes. Hun knokler og knokler og er enormt målrettet, og jeg kom til at forstå hende så godt, jo bedre jeg lærte hende at kende. Jeg kom til at holde rigtig meget af Sabrina gennem bogen, og jeg synes hun er en virkelig skøn karakter!
Jeg følte med hende og græd for hende flere gange! Dog er hun også så enormt stædig, at det kan gøre helt ondt! Jeg udbrød flere gange ”kom nuuuu, giv slip!” for jeg blev så utålmodig, og hun skulle altså bare tage sig sammen! Jeg kunne føle Tuckers frustrationer omkring hendes stædighed og usikkerhed så tydeligt, men selvom jeg var utålmodig, så ELSKEDE jeg det! Hun er en pige, der tænker meget over tingene, inden hun tager en beslutning, og jeg kunne se mig selv i hende på flere punkter.

Selvfølgelig ser man også noget til Garret, Hannah, Logan, Grace, Dean og Allie fra de andre bøger, og det er så dejligt, at man lige får lidt ekstra bider af deres liv! Jeg savner dem nemlig lidt, fra da jeg læste de foregående bøger, så mit hjerte gjorde et ekstra lille hop af glæde, når der var nogle scener med dem!

Elle Kennedy laver så troværdige karakterer, og det er vidunderligt!

Al spændingen, utålmodigheden og følelserne gjorde slutningen det værd at vente på!

Jeg ELSKEDE ”Kamp til stregen”! Den er lige så fantastisk som de tre andre! Dog er det også med en hvis vemodighed, at jeg blev færdig, for det er sidste bog i serien, og den måtte ikke slutte! Da jeg læste epilogen, blev der også lige fældet nogle ekstra tårer! Det var en perfekt slutning på serien.
Hvis man er til NA litteratur, til romantik/erotik og til lækre ishockeyspillere, der kan charmere dig til ukendelighed, så skal du helt sikkert læse ”Kamp til stregen”! Bogen er noget af det bedste, jeg har læst i år, og jeg har lyst til at stikke næsen i den igen!

Efter min mening er Elle Kennedy en af de bedste i sin genre, og jeg kan ikke vente med at komme til at læse flere af hendes fantastiske bøger!

En mere hjertevarm, sjov og følelsesladet fortælling finder du ikke!

 

”Kamp til stregen” får 5 ud af 5 stjerner

2 Comments on Elle Kennedy: Kamp til Stregen

    • Den er bare SÅ god Katja!
      Jeg kan godt forstå, du glæder dig! Den er simpelthen bare fantastisk! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *