Forfatter: J. Daniels         Originaltitel: Where I Belong      Antal sider: 227

Forlag: EverAfter Romance     Serie: Alabama Summer #1       Antal stjerner: 

Sprog: Engelsk


Om bogen:

When Mia Corelli returns to Alabama for a summer of fun with her childhood best friend, Tessa, there’s only one thing keeping her on edge. One person that she’d do anything to avoid.

Benjamin Kelly. World’s biggest dickhead.

Mia hates him with a fury and has no desire to ever see him again. When she decides to start her summer off with a bang and finally give away her v-card, she unknowingly hands it over to the one guy that excelled at making her life miserable, learning a valuable lesson in the process.

Always get the name of the guy you’re going home with.

Ben can’t get the girl he spent one night with out of his head. When she leaves him the next morning, he thinks he’ll never see her again. Until he sees her lounging by the pool with his sister.

Mia is determined to hate Ben, even though she can’t forget him.

Ben is determined to prove he’s not the same guy he used to be.

What happens when the one person you wish never existed becomes the one person you can’t imagine being without?

Jeg læser ikke kun bøger på dansk – jeg læser faktisk også bøger på engelsk. Jeg synes, det er enormt spændende at læse bøger på originalsproget, og så holder det mit engelske ved lige.
Jeg følger derfor også mange amerikanske forfattere – både store men også mindre.
I slutningen af januar startede en amerikansk forfatter en readalong for at tælle ned til hendes nye bog, der udkommer i start marts. Det, tænkte jeg, var en rigtig god mulighed for at dele min bogkærlighed med helt nye mennesker fra hele verden, men også at komme i gang med en ny bogserie.

Serien hedder Alabama Summer og første selvstændige bog i serien hedder Where I Belong.  Jeg havde læst mange flotte udtalelser om bogen, blandt andet fra andre danske læsere og jeg var helt vildt spændt på at komme i gang med at læse den.

Og den skuffer bestemt ikke! Where I Belong er en af de bedste romantiske/erotiske bøger, jeg længe har læst! Den har det hele! Humor, spændende karakterer – et fedt plot! Det hele hænger bare mega godt sammen! Jeg er virkelig begejstret for den her bog!

Sproget er virkelig godt! På trods af, at bogen er på engelsk, var den rigtig let at læse, og der er et rigtig godt flow igennem romanen.  Det var heller ikke svært engelsk, det var meget få ord, jeg var nødt til at slå op, hvilket virkelig var dejligt, da det godt kan ødelægge læseoplevelsen for mig. Bogen foregår i Ruxton, Alabama, og man er ikke i tvivl om, at langt de fleste af dem er født og opvokset der, da forfatteren har fået sydlige dialekt med, når personerne taler. Det er fedt, at forfatteren har den detalje med! Der er også virkelig meget humor i, hvilket er et kæmpe plus hos mig – jeg elsker når en bog kan få mig til at grine, og jeg brød ud i latter i stort set hvert kapitel! Når personerne taler passer sproget også rigtig fint til deres alder. Personerne er fra start 20’erne til midt/slut 20’erne, og man får en rigtig fin fornemmelse af deres alder gennem sproget og samtalerne.

Handlingen er bare spot-on! Jeg var fanget fra start til slut, og den eneste grund, til at jeg kunne lægge den fra mig, var fordi, at jeg deltog i en readalong, hvor vi kun måtte læse 4 kapitler om dagen! En bog skal få mig til at føle, og det kan jeg virkelig love for, at den her bog gør! J. Daniels formår virkelig at fange sin læser og gribe dem, så man bare bliver fanget i Alabama Summer- verdenen. Man føler virkelig, at man er i Ruxton sammen med Mia, Ben og de andre, og det er en helt fantastisk fornemmelse! Jeg ville ikke ud af den verden, da jeg lagde bogen fra mig.

Personerne er helt klart det bedste ved bogen! De er bare SÅ gennemførte, at man ikke kan andet end at holde af dem, som var de ens nære venner. Selv bipersonerne er gennemtænkt og så flot veludført, når der er scener med dem.  Det er især via Ben og Mia, hovedpersonerne, at man kommer til at føle så intenst igennem romanen! Man føler deres smerte, sorg, vrede, kærlighed, passion –   man føler det hele sammen med dem! Jeg kom flere gange med udbrud på grund af ting, personerne sagde, tænkte eller gjorde, og det er lige sådan, jeg gerne vil have det!

Where I Belong er en helt igennem fantastisk roman, der virkelig rørte mig dybt, og jeg kan slet ikke vente med, at jeg kan komme til at læse den igen! Hvis man er til romantik/erotik, frækt sprog og en masse god humor, så vil den her bog lige være noget for dig.
Jeg kan helt klart anbefale den!

 

Where I Belong får 5 kæmpestore stjerner ud af 5!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *