Forfatter: Linda G         Originaltitel: Koldblodig Kærlighed   Antal sider: 204

             Forlag: Leatherbound             Serie: Rå Romance #1                Antal stjerner:
Sprog: Dansk


Om bogen:

Rita elsker motorcykler, tatoveringer og engangsknald med de hårde fyre fra den lokale rockerbar Oscar’s, men håber på at møde drømmemanden og opleve ægte kærlighed. Hendes liv bliver vendt op og ned, da hun pludselig bliver centrum i en krig mellem to rockerbander, der bruger hende i jagten på at få ram på hinanden. Rita gør dog mere modstand end forventet, og bliver romantisk involveret med rockerbossen Nico. Uden kontrol over sine følelser bliver hun draget længere og længere ind i Nicos verden af vold, kriminalitet og rå sex. Vil Rita og Nico overleve rockerkrigen – og vil deres kærlighed?

”Koldblodig Kærlighed” var en bog, som jeg fik anbefalet. Jeg havde allerede læst Linda G.’s roman ”Forrådt”, og den havde jeg syntes rigtig godt om. Dog havde jeg tøvet med at læse ”Koldblodig Kærlighed”, da jeg var bange for, om miljøet i romanen var noget for mig. Men nu kunne jeg jo rigtig godt lide Lindas skrivestil i ”Forrådt”, så jeg besluttede mig for at give den en chance!

Og det er jeg virkelig glad for, jeg gjorde! Romanen overraskede mig positivt, og jeg kunne virkelig godt lide historien.

Jeg kan rigtig godt lide sproget i den – det er lidt anderledes, end hvad jeg er vant til, men når man har vænnet sig til det, er det faktisk rigtig rart, at den ikke er skrevet lige som så mange andre. De bander helt enormt meget i den her roman, så hvis man ikke er til sådan noget, ja så får man et problem, hvis man vil læse denne.  Jeg har nu ikke noget imod det, og det passer rigtig godt ind det miljø, som personerne er i. Jeg synes det er en del af den verden, og der ville mangle noget vigtigt, hvis Linda havde udeladt det grove sprog. Dejligt at se, at Linda ikke har lagt fingrene imellem, da hun skulle skrive det her lidt mere grove sprog.
Der er et rigtig godt flow i romanen, og man læser bare derudaf. Man lægger ikke mærke til, at man lige pludselig har læst 50 sider. Det går hurtigt, og kapitlerne er dejlig korte. Dette er et kæmpe plus for mig, da jeg elsker lige at læse et kapitel eller to, inden jeg går i seng, og det er noget lettere, når kapitlerne ikke er for lange.

Jeg kan rigtig godt lide personerne i bogen – især Rita og Nico. Deres kemi er bare så stærk, at den render direkte fra dem og over i mig. Jeg synes generelt, at alle personerne er gennemførte og velgennemtænkt – også skurkene.  Men mine favoritter er helt sikkert Rita og Nico. Jeg bliver grebet af deres følelser og føler med dem hele vejen gennem bogen.  Der er dog også især en anden person, der fanger min opmærksomhed. Det er Nicos højre hånd, Jake. Han virker bare om sådan en god fyr, og jeg kom til at holde enormt meget af ham gennem bogen.

Handlingen overraskede mig positvt – jeg var i tvivl om, om jeg kunne lide det lidt mere voldsomme miljø, da jeg ikke er vant til at læse om det i bøger. Men jeg kunne faktisk rigtig godt lide det, og jeg synes det var dejligt, at bogen var en smule anderledes end det, jeg plejer at læse. Den er lidt voldsom indimellem, men jeg synes ikke det er noget, som bliver for meget – Linda formår at holde det på et rigtig fint niveau, så man ikke bliver skræmt for meget. De lidt voldsommere scener får mig til at føle en masse, hvilket jeg elsker, men de skræmmer mig heller ikke så meget, at jeg bliver nødt til at lægge bogen fra mig.

Jeg synes, bogen er rigtig god, og hvis man er til den romantiske/erotiske genre, synes jeg klart. man skal give sig i kast med den! Det eneste, jeg synes manglede i bogen, var, at spændingsscenerne godt måtte have varet en smule længere – jeg nåede næsten ikke at mærke hjertebanken og suget i maven, før scenen var overstået, hvilket jeg synes var lidt ærgerligt.
Men ellers var bogen en kæmpe fornøjelse at læse! Endnu en dejlig roman fra Linda G, og jeg kan slet ikke vente på, at bog 2 udkommer!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *