Hej alle mine skønne læsere 😀 Nu er jeg klar med et nyt indlæg til jer!

Hver måned siger jeg til mig selv, at jeg skal stoppe med at købe så mange bøger – jeg køber bøger hurtigere, end jeg får læst dem, så jeg har rigtig mange ulæste bøger i både bogreolen, men også på min Kindle. Men jeg kan bare ikke lade være med at købe bøger, som jeg synes lyder gode! Så jeg kom da også til at købe nogle bøger i januar måned 😉

Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer mine bogindkøb fra januar måned! Dog er der så mange engelske på min Kindle, at indlægget vil blive meget langt, hvis jeg viser jer dem, så dem viser jeg jer en anden gang 🙂

Her er et samlet billede over de bøger, som jeg har fået i januar måned. Det blev til 15 fysiske bøger. Da jeg er begyndt at læse engelske bøger igen, er der 3 engelske bøger iblandt. Blandt de 15 bøger er der både privatkøbte bøger og anmeldereksemplarer, og jeg glæder mig helt vildt til at læse dem alle sammen!

De her fire bøger har jeg længe overvejet at læse! Jeg synes, Riley Bloom bøgerne af Alyson Noel er så smukke og lyder så spændende, men af en eller anden grund røg de aldrig i indkøbskurven. Men pludselig en dag spurgte en veninde, om jeg ville købe dem af hende, og det kunne jeg ikke sige nej til. Så nu står de hjemme i min bogreol, og jeg glæder mig helt enormt til at gå i gang med at læse dem!

Morika-serien og Krøniken om Morika af Sidsel Sander Mittet er alle 4 anmeldereksemplarer fra Forlaget Facet. Jeg synes, de er SÅ smukke! Elsker cover-designet på dem alle sammen! Jeg har hørt rigtig meget godt om de her bøger og har læst gode anmeldelser af dem, så jeg er meget spændt på at komme i gang med dem!

De her bøger er jeg helt enormt spændt på, da det er en genre, jeg ikke har læst særlig meget af før. De her bøger er også anmeldereksemplarer fra Forlaget Facet. De havde fået en masse nye bøger fra Nick Clausen hjem og anbefalede, at jeg lige tog et kig på dem. De her to lyder helt enormt gode, så dem sendte de sammen med Morika bøgerne! Især Drømmeland har jeg hørt meget godt om, så jeg er spændt på, om jeg også kan lide dem!

Jeg ELSKER Colleen Hoover, så jeg købte lige de her 3 bøger på engelsk. Jeg har læst “Maybe Someday” på dansk, men den er på Kindlen, så jeg ville rigtig gerne have den som fysisk bog. Da den er billigere på engelsk, købte jeg den på engelsk som fysisk bog 😉

Time Riders af Alex Scarrow er en jeg har fået af en veninde. Den lyder spændende, så jeg giver den en chance og ser, om den er noget for mig 🙂 Gratis bøger er jo altid godt 😉

Den sidste bog, jeg vil  vise frem for jer er Dødens Mærker af Veronica Roth. Bogen er et anmeldereksemplar fra Forlaget Alvilda. Den virker SÅ god, så jeg er helt enormt glad for, at Alvilda ville sende mig et anmeldereksemplar! Coveret er virkelig smukt med nogle fede effekter i 🙂 Jeg glæder mig helt enormt til at læse den! Jeg elsker Divergent -serien, og jeg er ikke i tvivl om, at den vil kunne måle sig med den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *