Noget forsinket, men her er den: Min bookhaul for december måned!
Nogle af bøgerne har været over 3 uger undervejs, så det er derfor min bookhaul for december er blevet så forsinket.

Det blev til 10 bøger i december. Det er alle sammen nogle jeg glæder mig helt vildt til at læse! Det er kun en enkelt af forfatterne, jeg har læst noget af før, så jeg er spændt på, hvad jeg vil synes om de andre forfattere!

“Mere end det” af Patrick Ness fandt jeg billig inde på Den Blå Avis. Jeg tøver altid med at købe brugte bøger, medmindre jeg ved, hvordan folk har behandlet dem. Men her tog jeg chancen og fik min far til at hente den her for mig, da det var lidt langt at køre fra Odense til Herlev for at hente den. Bogen ser fuldstændig ud som ny, og ejeren fortalte også, at den ikke var blevet læst i den tid, de havde haft den. Jeg har to andre af Patrick Ness’ bøger, men jeg har ikke læst dem endnu. Jeg var dog så heldig at se interviews og få signeret bøger af ham til BogForum. Jeg blev fan allerede inden, jeg læste nogle af hans bøger, så jeg var jo også nødt til at have den her.
Jeg har også været inde og se filmen “7 minutter over midnat”, som er baseret på hans bog “Monster”. Den film er bare fantastisk, og hvis man stadig kan nå at se den i biograferne, så kan jeg klart anbefale at tage ind og se den! Jeg var inde til en særvisning i november, og hele salen sad og snøftede bagefter! Meget flot og veludført film! Og noget af det fantastiske er også, at Patrick Ness selv har manuskriptforfatter til filmen!

 

“Throne of Glass – Kongens forkæmper” af Sarah J. Maas og “Bare én nat” af Gayle Forman var jeg så heldig at få foræret af en veninde. Hun fik dem ikke læst og spurgte, om jeg ville have dem. Det kunne jeg da ikke sige nej til! Throne of Glass bogen er bare SÅ smuk. Elsker forsiden på den! Jeg har ikke læst noget af Mass før, men jeg har hørt meget godt om hende.

“Bare én nat” er afslutningen på “Bare én dag” og “Bare et år”. Jeg har hele serien nu, og det er bare skønt! Dog er 2 af dem på ebog, men jeg håber, at jeg en dag kan få  fat i de to første som fysisk bog!  Jeg har heller ikke læst noget af Gayle Forman endnu, men hun har blandt andet også skrevet “Hvis jeg bliver” – en bog der også er blevet filmatiseret. Når jeg har læst uddrag fra hendes bøger, har jeg været enormt begejstret, så jeg håber, at jeg kan komme i gang med “Bare én dag” – serien  løbet af 2017!  Jeg er også helt syg med coveret på den her!

Så har jeg også fået “Det er ikke mig, det er dig” af Mhairi MacFarlane. Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget HaperCollinsNordic. Jeg læste om den på deres hjemmeside og fik den anbefalet til BogForum. Den virker bare enormt god! Der ser ud til at være humor i den, og jeg elsker bøger, der kan få en til at grine! Desuden virker handlingen til at være lige noget for mig!
Det er den her bog, jeg går i gang med efter “Ilttyv”, og jeg glæder mig!
” Det er ikke mig, det er dig” er en romantisk bog – en af mine favorit genre!

“Ved daggry dør mørket” af E. B. Heimdal er et anmeldereksemplar fra forlaget Lindbak+Lindbak.
Bogen er første del af en serie, der hedder “Morgendagens Børn.”
Bogen handler om en verden med børn og ingen forældre, hvor man følger en gruppe børn, der kæmper for at overleve.
Den virker SÅ spændende, jeg kan ikke vente med at komme i gang med den.

Så er der ” It ends with us” af Colleen Hoover –  en romantisk bog. Jeg synes coveret er så smukt. Jeg er bare så glad for den. Jeg fik den af min Secret  Santa – et event jeg havde meldt mig til, hvor man får noget info om en person, og så skal du ud og finde en boggave. Min Secret Santa ramte helt perfekt, for den her bog var den, jeg ønskede mig aller mest! Den er på engelsk den her, men forlaget Lovebooks har for nyligt annonceret. at den danske oversættelse udkommer til maj i år!
Jeg ELSKER Colleen Hoover og har læst “Måske en dag” og Forbandede kærlighed” af hende. Hvis man er til romantik og fantastiske og uforglemmelige karakterer, så skal man helt sikkert læse Colleen Hoovers bøger!

Jeg købte også “Fifty Shades of Grey” og “Fifty Shades Darker” på engelsk. “Fifty Shades Darker” er dog beskadiget, men jeg har fået tilsendt en ny heldigvis.
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at købe dem på engelsk, da jeg i forvejen har dem på dansk – men så udkom Fifty Shades Darker Movie Tie-In Edition, hvor der er ekstramateriale fra filmen, og hvor man får et uddrag af “Fifty Shades Darker” fra Christans synspunkt! Så kunne jeg ikke lade være med at købe den, og så var jeg jo også nødt til at have nr. 1 i serien.  3’eren venter jeg med at købe, til der er kommet et filmcover på den. Jeg kan bedst lide, at mine bøger i en serie matcher. Jeg har desuden læst 3’eren på engelsk, så jeg tænkte, at jeg godt ville læse de to andre på engelsk også. Jeg glæder mig til at læse de her 2 på engelsk og især til at læse uddraget fra “Fifty Shades Darker” fra Christians synspunkt!

De her to bøger var egentlig nogle jeg faldt over. Der var gode tilbud på Bookdepository, så jeg tænkte, at jeg da godt lige kunne gå ind og se, hvad de havde. Der var ikke meget, men jeg fandt de to her.  2 af Amanda Prowses bøger er allerede blevet oversat til dansk, men de her to er ikke blevet det endnu, desværre. De var på tilbud til 35 kr. stykket, og jeg måtte bare eje dem – de virker helt vildt gode! Og som en bonus er coveret på “Will You Remember Me?” bare så smukt! Så vidt jeg har læst mig frem til er det bøger, der virkelig får vækket følelserne i en. “Will You Remember Me” handler om en mor, der pludselig bliver syg af kræft. Jeg tror, der vil blive fældet nogle tårer i den!

Det var de bøger, som jeg har fået i løbet af december. Der er også en del på Kindlen, men de er ret besværlige at tage billeder af, så dem vil jeg vise jer, efterhånden som jeg får dem læst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *