Nu nærmer 2017 sig med hastige skridt, og det betyder, at der vil komme en masse nye bøger! Der er nogle af dem, som jeg virkelig glæder mig meget til, og der kommer helt sikkert flere i løbet af året! Dem vil jeg opdatere løbende om, efterhånden, som jeg finder flere!

Men indtil videre, har jeg fundet nogle stykker, og det er nogle som jeg virkelig ser frem til!

  1. Dødens Mærker af Veronica Roth

Jeg ELSKEDE Divergent serien, og da jeg så, at der nu udkommer en ny serie af Veronica Roth, var jeg bare super spændt og måtte ind og undersøge mere!!
Forlagets beskrivelse af bogen:
Cyra har et unikt talent for at påføre smerte, som hun tvinges til at udnytte. Akos blev kidnappet som barn, men udvikler et slægtsskab med sine dødsfjender. De kolliderer på en planet, hvor overlevelse betyder alt – og ære intet.

Den virker bare SÅ spændende, og det er helt sikkert en af de bøger, som jeg venter mest spændt på indtil videre!
Bogen bliver udgivet samtidig i 33 forskellige lande, hvilket jeg synes er meget imponerende!

Dødens Mærker udkommer d. 17/1-2017, og bliver udgivet af forlaget Alvilda.

Du kan læse mere om bogen her:
http://www.alvilda.dk/udgivelse.php?isbn=9788771655834


2. Skrøbelige Skønhed af Amy Harton

Jeg har en svaghed for romantiske bøger/kærlighedsromaner, så jeg skriver stort set hvilken som helst bog på listen, der er romantisk. Skrøbelige Skønhed fandt jeg ved et tilfælde på en Colleen Hoover fanside, hvor den blev nævnt (Den engelske titel er Making Faces). Jeg havde egentlig besluttet mig for at købe den på engelsk, så jeg blev glædeligt overrasket, da jeg så, at Lovebooks har oversat den!

Forlagets beskrivelse af bogen:
Ambrose var byens populære fyr, og Fern havde været forelsket i ham, så længe hun kunne huske. Han var smuk og uopnåelig, hun var klassens stille pige. Men da Ambrose efter high school drager i krig og vender hjem med ar på krop og sjæl, er rollerne pludselig byttet om: Fern er ikke længere den grimme ælling, hun engang var, og Ambrose har mistet sin skønhed i krigen.

Den følsomme Fern og den sårede Ambrose mødes igen, og sammen med Ferns barndomsven Bailey begynder de at tilbringe dagene sammen i deres lille amerikanske hjemby. Langsomt opbygger de et stærkt venskab i den lille gruppe, og langsomt får Ambrose øjnene op for den pige, der har elsket ham, så længe hun kan huske.

Bogen bliver udgivet af Lovebooks og udkommer d. 13/2 – 2017

Et link til bogen på forlagets hjemmeside: http://www.lindhardtogringhof.dk/skroebelige-skoenhed


3. Ti små åndedrag af K.A. Tucker

”Ti små åndedrag” havde jeg ikke hørt om endnu. Synes ellers jeg plejer at være rimelig godt med, men den her er sluppet forbi mig! Lovebooks har lige udgivet en artikel, om fem af de kærlighedsromaner, som de udgiver i 2017.  Her var ”Ti små åndedrag” blandt de fem, og den virker som en rigtig, rigtig god kærlighedshistorie!

Forlagets beskrivelse af bogen:
Tyveårige Kaceys liv ligger i ruiner, efter at hendes forældre, kæreste og bedste ven for fire år siden blev dræbt i et biluheld, og den dag i dag hjemsøger minderne fra ulykken hende stadig. Fast besluttet på at lægge fortiden bag sig flygter Kacey og hendes femtenårige lillesøster Livie fra Grand Rapids, Michigan til Miami for at starte på en frisk.

I begyndelsen kæmper de for at få tingene til at hænge sammen, men Kacey er ikke bekymret. Hun kan klare hvad som helst – alt andet end deres mystiske nabo i nummer 1D. Ham den uimodståelige med de funklende blå øjne og dybe smilehuller …

Bogen bliver udgivet af Lovebooks og udkommer d. 27/2 – 2017

Der er ikke et link til bogen på forlagets hjemmesiden endnu, her er et link til en artikel fra forlaget, hvor bogen bliver beskrevet: http://forlagsliv.dk/de-bedste-kaerlighedsromaner-i-2017/


4. Kamp til Stregen – Off Campus 4 af Elle Kennedy

Elle Kennedys Off Campus serie er på i alt fire bøger. 3 af dem udkom her i år 2016, og jeg ELSKER dem! Det er noget af det bedste, jeg har læst i år!  Og de er de bøger, der har fået mig til at le mest i år! Det er nogle virkelig god feel-good bøger! Lige nu har jeg dem til Kindlen, men jeg er så glad for den her serie, at jeg overvejer, om den skal købes som fysisk bog!

Kamp til stregen, udkommer til foråret 2017, og jeg kan slet ikke vente!! Men det bliver også lidt trist, når 4’eren kommer ud, da det er afslutningen på en helt fantastisk serie!

Forlagets beskrivelse af bogen:
Hun er god til at nå sine mål …
Det er sidste år på college, og Sabrina James har planlagt sin fremtid ned i mindste detalje: Først skal hun have sin eksamen, så sparke røv på jurastudiet og derefter lande et velbetalt job i et brutalt effektivt advokatfirma. Med i planen for at undslippe sin skamfulde fremtid er helt sikkert ikke en toplækker ishockeyspiller, der tror på kærlighed ved første blik. Men nogle gange er en enkelt nats sydende hot sex og overraskende stor ømhed alt, der skal til for at vende op og ned på dit liv.

Men spillet er lige blevet en hel del mere kompliceret
Tucker er af den overbevisning, at det at være en holdspiller er mindst lige så vigtigt som at være stjernen. Han har det fint med at opholde sig uden for rampelyset på isen, men i det at blive far som 22-årig nægter han at være bænkevarmer. Det skader ikke, at den vordende mor til hans barn er smuk, knivskarp og holder ham på tæerne. Problemet er, at der er lås og slå på Sabrinas hjerte, og den iltre brunette er alt for stædig til at tage imod hans hjælp. Hvis han vil dele livet med sin drømmekvinde, bliver han nødt til at overbevise hende om, at visse mål skal man være to for at nå

Et link til bogen: http://flamingobooks.dk/products/off-campus-4

Bogen bliver udgivet af Flamingo og udkommer d. 15/3 – 2017


5. Sjælevært af Christina Bonde

Uha, Christina Bonde havde for nyligt cover – release på sin kommende roman ”Sjælevært”. Og den bog er bare SÅ smuk! I forbindelse med cover-releasen var jeg inde og læse om Sjælevært, og den lyder bare fantastisk god! Jeg glæder mig helt vildt meget til at den her udkommer til foråret!

Forfatters beskrivelse af bogen:

Mit navn er Celina.

Jeg var 16 år da jeg for alvor blev forelsket.

I et spøgelse …

Celina er træt af skolen, og da hun bliver røvrendt af kæresten, flytter hun hjemmefra og får job som ung i huset hos en dyrlægefamilie.
Men fortiden flytter med.
En fortid der rækker langt ud over Celinas eget liv og trækker hende ind i en usædvanlig og farefuld forelskelse.
Inden længe må Celina indse at hun har en særlig evne som vil komme til at præge hendes liv for altid.

Der er ikke en udgivelsesdato på bogen endnu, men ifølge Christina Bondes hjemmeside, skulle den udkomme på et tidspunkt i marts måned.
Bogen bliver udgivet af Tellerup

Her er et link til bogen på hendes hjemmeside, hvor I også kan læse et lille uddrag:  http://www.christinabonde.dk/boeger


6. Vores kemiske hjerter af Krystal Stutherland

Denne her fandt jeg også for nyligt på Goodreads og synes den lød helt enormt sød! Dette er også en kærlighedsroman, og det er helt klart dem, der dominerer min læsning i øjeblikket. Jeg fandt dog bogen på engelsk, og jeg havde besluttet mig for at læse den på engelsk. Men så afslørede Lovebooks, at det er en af de bøger, som de har tænkt sig at udgive i 2017!
Jeg glæder mig til at læse den!

Forlagets beskrivelse af bogen:
Henry Page har aldrig været forelsket, men en dag starter Greta Town i hans klasse. Hun er langt fra at være den drømmepige, som Henry har fantaseret om – hun halter, klæder sig i alt for stort tøj og ligner en hjemløs. Det er tydeligt, at hun har en del problemer med i bagagen, og hun er ikke nem at komme ind på livet af. Da Greta og Henry bliver sat til at arbejde sammen på skolebladet, åbner hun dog langsomt op, og et venskab blomstrer. Henry falder for Graces uperfekte og ægte væsen, men kan han håndtere, at hun bærer på en stor sorg?

Bogen udkommer dagen efter min fødselsdag, nemlig d. 4/4- 2017 og bliver udgivet af Lovebooks. Jeg tror da nok, at den her bog bliver en fødselsdagsgave til mig selv! 😉

Forlaget har ikke en side til bogen endnu, men her er et link til artiklen, hvor den bliver nævnt: http://forlagsliv.dk/de-bedste-kaerlighedsromaner-i-2017/


7. Spektrum 3: Ursiderne af Nanna Foss

Spektrum serien kommer til at være på i alt 9 bøger, og den tredje i serien udkommer i starten af det nye år. Dog er der ikke kommet en præcis dato endnu.  Jeg har faktisk ikke rigtig fået læst de to første endnu, men det jeg har fået læst af nr. 1 er virkelig godt! Så 3’eren af Spektrum serien: Ursiderne er helt sikkert også en bog jeg venter spændt på!

Bagsidetekst for Ursiderne:
Jeg døde da jeg var ti år. Var det ikke for drengen med de grå øjne, havde det været min eneste død.
Men jeg fik en ny chance dengang.  En chance jeg ikke har tænkt mig at spilde.

16-årige Nasrin møder den dreng, som reddede hendes liv da hun var lille.
Han kan bare ikke huske hende, og han er ikke blevet ældre i de syv år der er gået.
Desuden var han ikke blind. Men hun er helt sikker:
Det er den samme person.
Drengens venner er mistroiske over for Nasrin. De snakker om uhyggelige skyggevæsner
og om tidsrejser. Nasrin vil ikke blandes ind i deres mærkelige projekt. Men hun ønsker desperat
at forhindre noget i fortiden. Én bestemt ting.
Og måske kan det rent faktisk lykkes.
Hvis hun tænker sig om. Hvis hun tager de rette beslutninger.

Spørgsmålet er om man kan ændre noget, som allerede er sket. Det vil hun snart finde ud af.
Det er kun et spørgsmål om tid …

Her er et link til Nanna Foss’ hjemmeside, hvor I kan læse et uddrag af et kapitel fra bogen: http://nannafoss.dk/?p=2331


8. Det ender med os af Collen Hoover

Colleen Hoover er efter min mening en af de bedste forfattere inden for sin genre! ”Forbandede kærlighed” og ”Måske en dag” udkom på dansk i år, og de er simpelthen fantastiske! Colleen Hoover er bare fantastisk dygtig til at skrive de her kærlighedsromaner!

Hendes nyeste bog ” It ends with us” vandt for i år Goodreads Choice Award for Best Romance.
Nu udkommer den på dansk til foråret! Jeg har dog lige fået den på engelsk, men den skal da helt sikkert læses på dansk i nærmeste fremtid!

Forlagets beskrivelse af bogen:
Det ender med os handler om den unge Lily, som falder for den flotte neurokirurg Ryle Kincaid. Ryle er påståelig, stædig og måske også en smule arrogant. Men han er også følsom, klog – og vild med Lily. Og det skader heller ikke, at han ser vanvittigt godt ud i hvid kittel. Lily kan ikke få ham ud af hovedet.

Men Ryle er imod faste forhold, og selv da han giver efter for sine principper, kan hun ikke lade være med at spekulere på, hvordan han er blevet, som han er. Og da Lilys første kæreste pludselig kontakter hende igen, trues alt, som Lily og Ryle har bygget op sammen.

Der er desværre ikke en detaljeret side vedrørende bogen inde på forlagets hjemmeside endnu,men her er et link til en artikel, hvor bogen bliver nævnt: http://forlagsliv.dk/de-bedste-kaerlighedsromaner-i-2017/

”Det ender med os” udkommer den 30/5-2017 og bliver udgivet af Lovebooks


9. Roar af Cora Carmack

Den sidste bog på listen indtil videre, er Roar af Cora Carmack.
Cora Carmacks Losing it serie udkom på dansk i 2016. Jeg har kun læst bog 1, men bog 1 er helt fantastisk, og bog 2 og 3 ligger på Kindlen og venter på at blive læst!
Via Goodreads fandt jeg så ud af, at Cora udgiver en fantasy roman til sommer 2017. Dog er det den engelske udgivelsesdato, da den endnu ikke er sat til at blive udgivet på dansk. Men jeg håber, at den vil blive opdaget af et dansk forlag på et tidspunkt!
Jeg kan dog ikke vente, så den her bog bliver læst på engelsk.

Beskrivelse af bogen: (Dette er dog på engelsk)
In a land ruled and shaped by violent magical storms, power lies with those who control them.

Aurora Pavan comes from one of the oldest Stormling families in existence. Long ago, the ungifted pledged fealty and service to her family in exchange for safe haven, and a kingdom was carved out from the wildlands and sustained by magic capable of repelling the world’s deadliest foes. As the sole heir of Pavan, Aurora’s been groomed to be the perfect queen. She’s intelligent and brave and honorable. But she’s yet to show any trace of the magic she’ll need to protect her people.

To keep her secret and save her crown, Aurora’s mother arranges for her to marry a dark and brooding Stormling prince from another kingdom. At first, the prince seems like the perfect solution to all her problems. He’ll guarantee her spot as the next queen and be the champion her people need to remain safe. But the more secrets Aurora uncovers about him, the more a future with him frightens her. When she dons a disguise and sneaks out of the palace one night to spy on him, she stumbles upon a black market dealing in the very thing she lacks―storm magic. And the people selling it? They’re not Stormlings. They’re storm hunters.

Legend says that her ancestors first gained their magic by facing a storm and stealing part of its essence. And when a handsome young storm hunter reveals he was born without magic, but possesses it now, Aurora realizes there’s a third option for her future besides ruin or marriage.
She might not have magic now, but she can steal it if she’s brave enough.

Challenge a tempest. Survive it. And you become its master

Bogen er sat til at udkomme den 13/6-2017 og bliver udgivet af Tor Teen.

Et link til bogen på Amazon: https://www.amazon.com/gp/product/0765386313/ref=pe_2537300_220327480_em_gn_t1_2p_1_im


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *