Hej alle sammen!
Velkommen til min blog! Jeg håber, at I vil følge med i min bogverden og bliver lige så glade for min blog som jeg!
Jeg synes, at jeg skulle starte min blog op med en lille introduktion, så I ved, hvem der sidder bag skærmen og skriver alle de her ting. Så kan I lærer mig en smule bedre at kende 🙂
Jeg vil lige starte med at skrive, at der lige er nogle ting på bloggen, der stadig skal finpudses 🙂 Fx er anmeldelsessiden ikke helt færdig, men den vil blive ordnet hurtigst muligt! Indtil da vil jeg reklamere med, når der kommer anmeldelser, og hvis I ruller ned på forsiden, vil anmeldelserne også dukke op.

Nå, men jeg vil komme tilbage til introduktionen:
Jeg hedder Cecilie og er 25 år gammel.
Jeg studerer Dansk på Syddansk Universitet og er i gang med min Bachelor. Når jeg er færdiguddannet håber jeg på at kunne finde et job som redaktør på et forlag. Jeg har længe drømt om at kunne arbejde med bøger  – jeg glæder mig sådan til at blive færdig med uddannelsen og komme i gang!
Jeg er en læsehest med stort L! Jeg har altid elsket at læse, og jeg læser rigtig meget! Læsningen giver mig helt enormt meget. Læsningen er mit frirum – jeg kan fordybe mig i en bogs verden og dens karakterer og glemme alt andet omkring mig. Det er helt fantastisk, og jeg vil ikke undvære fornøjelsen ved at læse!
Jeg læser stort set alle genrer af bøger! Mine favoritter er dog: Romantik, romantik/erotik, fantasy, young-adult & new-adult!
Udover min passion for at læse bøger, så har jeg faktisk også lidt andre interesser 😉

Jeg har en papillon på knap 2 år, der hedder Jolly. Ham går jeg til agility med to-tre gange om ugen, og vi skal starte vores første stævne i det nye år. Det bliver super spændende!
Derudover går jeg også til poledance/polefitness to-tre gange om ugen. Det er mega sjovt! Jeg elsker det, og jeg har ikke været så glad for en sport, siden jeg gik til ridning! Jeg har gået til det i en 8 måneders tid, og det giver mig også en enorm glæde i min hverdag.

Så har jeg mine fantastiske veninder, som jeg hygger mig enormt meget med! Vi taler om bøger, ser film (med bunker af slik og chips), går i biografen og alle de andre ting,  man nu gør som veninder 😉 Jeg går dog meget sjældent i byen, da det ikke siger mig så meget.

Ellers sker der ikke så meget i min hverdag. Jeg bor i Odense men kommer oprindeligt fra Nordsjælland. Mine forældre og min lillebror bor på Sjælland lige som resten af min familie.
Der er andre i min familie, der læser, men der er ingen, der går lige så meget op i at læse som jeg. Min mor har nogle gange lidt svært ved at se, hvor min kærlighed til bøger kommer fra, da hverken hende eller min far læser særlig meget.
Jeg tænker ikke så meget over det – jeg er bare glad for at læse bøger. Og jeg har mange af dem!

Det var lidt om mig. Håber I vil følge min blog! Jeg kan også følges på min Facebookside, Instagram, samt Twitter! Mine navne på disse, kan findes inde under “Kontakt”.
Glæder mig helt enormt meget til at skulle komme ud med en masse bogrelaterede ting til jer. Der skulle meget gerne komme en anmeldelse af “Faldet” af S.K. Tremayne i løbet af ugen.

Knus og kram fra Cecilie

15053425_10209812991417912_1265821589_o14099479_1782156052067980_368552236_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *