Så er jeg klar med mit indlæg om den sidste dag på BogForum
Der var meget stille, da Sabrina og jeg ankom søndag. Vi udnyttede, at der ikke var så mange mennesker, til at tage nogle billeder til vores blogge.
Der var ingen af os, der havde specielt meget på programmet, så vi gav os selv god tid  til at gå rundt og kigge på bøger og tage vores billeder.

praesentation-3

praesentation2

 Nogle af de billeder, jeg fik taget, mens vi gik rundt på BogForum.

Nogle af de billeder, jeg fik taget, mens vi gik rundt på BogForum.

Derefter gik vi over mod Tellerups stand. Jeg ville nemlig prøve at se, om jeg kunne fange Nanna Foss på standen og få signeret mine Spektrum bøger. Hun havde dog en bogsignering kl 16, men det kunne vi ikke nå, så vi satsede og skyndte os til Tellerup. Heldigvis var Nanna Foss der, og hun var så sød at signere mine bøger!!!
Glæder mig helt enormt til at læse hendes Spektrum serie, og uh hvor bliver det spændende med nr 3 bog i serien, der udkommer til næste år! (Jeg glæder mig til at læse alt for mange bøger!!) Og så er bøgerne helt enormt smukke! Især 3’eren, der udkommer til næste år!

praesentation7

Mig sammen med Nanna Foss, og så en af de Spektrum bøger, hun signerede.
Mig sammen med Nanna Foss, og så en af de Spektrum bøger, hun signerede.

Derefter smuttede vi en tur ned til DreamLitts stand, hvor vi skulle høre Linette Harpsøe blive interviewet omkring sin bog “Exilium”.
“Exilium” var egentlig en bog, jeg havde besluttet mig for at vente med at købe, men jeg besluttede mig for at høre interviewet alligevel, fordi jeg synes det lyder som en spændende bog! Og da jeg havde hørt interviewet, var jeg bare nødt til at købe bogen og få  den signeret! Den lyder super spændende og har fået virkelig gode anmeldelser!!

praesentation4

praesentation5

Billeder fra interviewet med Linette Harpsøe og lige et billede af signeringen!
Billeder fra interviewet med Linette Harpsøe og lige et billede af signeringen!

Efterfølgende gik vi en smule mere rundt på standen for at kigge på flere bøger.
I løbet af weekenden fik jeg også spurgt et forlag, om jeg måtte anmelde nogle bøger for dem. Det måtte jeg gerne, og nøj hvor blev jeg begejstret og taknemmelig! Jeg er virkelig spændt på at komme i gang med dem og anmelde dem for forlaget!! Tusind tak Alvilda, for at jeg måtte tage de to skønheder med hjem!
Den ene af dem, er første bog af den serie, jeg kunne have fået signeret lørdag – men der anede jeg absolut intet om den. Er stadig rigtig ærgerlig over det!! Håber jeg får muligheden en anden gang 🙂

Det er disse to skønheder, jeg fik med hjem til anmeldelse fra forlaget Alvilda.
Det er disse to skønheder, jeg fik med hjem til anmeldelse fra forlaget Alvilda.

Mens vi gik rundt, besluttede vi os at gå forbi forlaget Carlsens stand. Det havde vi egentlig prøvet at minde os selv om hele weekenden, men vi blev ved med at glemme det. Grunden til vi ville derhen, var fordi Carlsen og Lindhardt og Ringhof havde en konkurrence kørende. Man kunne vinde en bog, hvis man tog et billede af, den bog man godt ville have fra deres stande, og lagde det på Instagram med nogle hashtags.
Mandag fik jeg så at vide, at jeg havde vundet den! Det var Diabolik af S. J. Kincaid! Den er SÅ smuk den bog, og det reddede bare hele min dag, at jeg vidste, at den var på vej hjem til mig!
Tusind tak til forlaget Carlsen og Lindhardt og Ringhof for muligheden for at vinde denne fantastiske bog!

Billedet jeg tog, der gjorde, at jeg vandt konkurrencen. Den bog er bare SÅ smuk!
Billedet jeg tog, der gjorde, at jeg vandt konkurrencen. Den bog er bare SÅ smuk!

Efterfølgende tog vi tilbage til DreamLitts stand, for nu skulle vi igen igen se Katja Berger – denne gang interviewet af sin redaktør. Jep, Sabrina og jeg er fan af Katja!
Dette var også et rigtig dejligt og overbevisende interview! Er meget fascineret af, at man som forfatter kan udvikle en verden selv!

praesentation9

praesentation8
Interviewet med Katja Berger og hendes redaktør

Derefter havde vi liiige et lille sidste smuttur forbi Tellerups stand på vej ud. Og jeg endte med at komme til at købe de to sidste bøger i Louise Haibergs serie Dæmondræberen!! De bøger er simpelthen så smukke, og jeg er ret sikker på, at de er mig, så jeg måtte nødt til at have de to sidste bøger med hjem!
Derefter besluttede Sabrina og jeg os for at tage hjem. Vi havde haft en fantastisk weekend, men var godt brugte, og vi trængte til at komme hjem og lade op til den efterfølgende uge!
Det var så dejligt at have Sabrina med hele weekenden! Det var super hyggeligt, og det var også super dejligt at møde dem, der sluttede sig til os i løbet af weekenden. Det er en weekend, jeg sent vil glemme, og jeg glæder mig allerede til at vænne tilbage dertil næste år!

De bøger jeg købte søndag.
De bøger jeg købte søndag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *