Så er jeg klar til at fortælle jer om lørdagen til BogForum!

Puha… Det var en meget hektisk dag, hvor både min veninde, Sabrina, og jeg havde mange ting på programmet – og mange ting, som lå tæt på hinanden. Og så var der enormt mange mennesker! Det var helt vildt!!
Jeg tog alene derind, Sabrina var inviteret med til et YA- event  inden BogForum åbnede. Jeg er desværre for ny i bogbloggerverdenen, så jeg var ikke inviteret med.  Men det lød på de andre bloggere til, at det var en fed oplevelse!
Jeg ankom lidt over 10 og kunne lige nå at købe 2 bøger, inden Sabrinas interview med Katja Berger startede. Patrick Ness kom nemlig senere til interview og signering og efter at have set filmen 7 Minutter over midnat i går og mødt forfatteren, så var jeg bare nødt til at have hans bøger signeret! Dog havde Arnold Busck kun “Vi andre bor her bare”. ” Monster” (7 minutter over midnat) var desværre udsolgt. Øv øv…

Et hurtigt billede ved Politikens Forlag et roligt øjeblik, inden det for alvor gik i gang.
Et hurtigt billede ved Politikens Forlag et roligt øjeblik, inden det for alvor gik i gang.
Derefter skulle jeg skynde mig ned til DreamLitts stand, da min veninde skulle interviewe Katja Berger. Men til trods for min manglende stedsans fandt jeg enormt hurtigt frem til standen,  og jeg var der i god tid.
Det var et virkelig godt interview! Det var nogle gode spørgsmål og Katja var god til at besvare dem. Hvis ikke jeg havde købt bogen fredag, så havde interviewet lørdag fjernet den sidste smule tvivl! Bogen lyder til at være virkelig god!
Desværre sad jeg lidt dumt, så jeg fik ikke taget et billede af dem. Vi fik endda også et lille uddrag læst op af Katjas næste bog “Sjælehenteren” som skal udkomme til september næste år! Den lyder bare helt utroligt spændende!! Der er lige pludselig meget langt til september!
 ‘
 praesentation5
Billeder fra forlaget DreamLitts stand.
Billeder fra forlaget DreamLitts stand.
Derefter skulle min veninde stå i kø til en anden bogsignering, hvor jeg ikke kendte forfatteren. ( Jeg fandt så ud af søndag, at hun var forfatter til en bog der bare virker mega spændende!!! Kæmpe fejl fra min side!!!)
Så en anden vi fulgtes med og jeg smuttede ned til Gyldendals stand for at finde gode pladser. For Patrick Ness skulle nemlig på om en lille halv times tid. De havde stadigvæk “Monster”, så den var jeg nødt til at købe. Hans bøger er blevet revet væk i løbet af weekenden! Virkelig imponerende!
Det var godt, at vi satte os ned til standen i god tid, for efterhånden som vi nærmede os starten på interviewet, kom der flere og flere mennesker. Undervejs i interviewet så jeg mig lige omkring, og der var tæt pakket med mennesker, der alle stod og lyttede til Patrick Ness! Det var helt vildt!! Men den mand er også bare fantastisk og gav publikum et virkelig imponerende og meget underholdende interview!! Han startede det ud med at tage et billede af os til sin Instagram. Det var ret sjovt, og man kan faktisk se os på det billede! Det var ret sjovt!
Bagefter var der signering på standen, så vi skyndte os at stille os i kø og fik signeret vores bøger! Der var han også bare helt fantastisk! Jeg er fan, og jeg har ikke engang læst hans bøger endnu! Læs dem, hvis ikke I har læst dem! Det fik jeg at vide, og det vil jeg gøre 🙂
Der kommer en ny bog af ham til maj næste år! Det bliver super spændende!!!
Jeg var så lidt uheldig og sad et sted, hvor nogle høje mennesker sad foran mig. Jeg er ikke selv særlig høj, så mine billeder blev desværre ikke så gode! Heldigvis måtte jeg låne nogle til bloggen af Sabrina! Det var rigtig dejligt, for hun har taget nogle fantastiske billeder!
15145198_10209838090245367_272140752_o
15145148_10209838090205366_976599006_o
15134048_10209838090165365_974000417_o
15152369_10209838090125364_223886210_o
Interview og bogsignering med Patrick Ness.

Derefter var vi alle blevet lidt trætte og trængte til at hvile lidt. Dog havde jeg lige noget andet jeg skulle nå inden! Jeg ville nemlig rigtig gerne nå at få Jussi Adler-Olsens nyeste bog “Selfies” signeret. Jeg var ved at falde bagover, da jeg nåede Arnold Buscks stand! Han havde signeret fredag også og ville også søndag, så jeg tænkte, at køen ikke ville være så lang. Men det var den! Hold da op! Jeg opgav næsten og var lige ved at gå ned til de andre for at få en sodavand og få lidt frokost. Men jeg VILLE have den signering, og jeg ville ikke kunne nå det søndag! Så jeg blev pænt stående, og jeg nåede frem til Jussi efter en halv times tid. Meget sød og høflig mand 🙂 Jeg har ikke selv læst noget af ham endnu, men jeg glæder mig til at læse hans bøger på et tidspunkt.

Jussi Adler-Olsen til bogsignering.
Jussi Adler-Olsen til bogsignering.

Efterfølgende satte jeg mig ned til de andre i presserummet for at få en dejlig sodavand og få lidt at spise inden det næste på programmet. Der sad jeg en halv times tid før jeg skulle til de tre næste ting på programmet. Men det var med samme forfatter, og jeg havde set sådan frem til netop denne forfatter:  Audrey Carlan!
Hun er forfatter til Calendar Girl bøgerne, og jeg synes hun er fantastisk! Jeg havde skrevet lidt med hende forinden angående en  tatovering fra bogen, og hun er bare så glad, positiv og samtidig nede på jorden. Da jeg havde skrevet med hende, så jeg endnu mere frem til at møde hende! Og så er hun jo forfatter til en af mine favorit bøger i år!!! Jeg så et interview med hende, hvor jeg egentlig blev overrasket over, hvor få mennesker, der var i salen. Hun er en fantastisk forfatter, og hun gav et vidunderligt interview og fortalte en masse om sig selv, om Calendar Girl og om hendes andre romaner.  Fx fortalte hun, at Calendar Girl sluttede for hende sidste år, og at hun på det år der er gået har skrevet 4 romaner! 4!!!! Det er ret imponerende at kunne skrive så hurtigt og samtidig skrive noget rigtig godt!
Jeg er kæmpe fan af hende og er så beæret og starstruck over at have mødt hende!

20161112_150606

Audrey Carlan til det første interview.
Audrey Carlan til det første interview.
Efter dette interview skyndte jeg mig over til Arnold Busck, for der var en bogsignering. Med AUDREY CARLAN! Hun var kun ved standen en halv time, og jeg skulle sikre mig en plads i den kø!
Det viste sig dog også, at den halve time var alt for lidt, for der stod MANGE i kø! Jeg fik signeret alle 4 bøger, og jeg blev bare SÅ glad! Helt tilfældigt kom der 3 i træk i køen ved navn “Cecilie”, og Audrey blev virkelig begejstret og overrasket! Hun var SÅ sød (jeg dåner lidt her!) Hun spurgte om “Cecilie” er et almindeligt navn i Danmark, og det måtte jeg så bekræfte, at det var det. Jeg var nr. 2 “Cecilie” i køen, og da nr 3 så kom lige efter mig, var hendes reaktion bare skøn!
Jep jeg er meget begejstret for hende! Det vil jeg ikke nægte! Hun spurgte mig, om jeg havde læst bogen, og da jeg sagde ja, spurgte hun hvem af fyrene, der var min favorit i Calendar Girl serien. Da jeg nævnte, det var Mason, skrev hun en hilsen fra ham i den bog, han er med i. Jeg kan roligt sige, at signeringen i den bog, nok kommer til at blive min favorit! Hun skrev noget forskelligt i hver af bøgerne! Bliver så glad, når jeg læser dem!

Audrey Carlan og jeg til bogsignering på Calendar Girl!
Audrey Carlan og jeg til bogsignering på Calendar Girl!

Jeg havde egentlig kun tænkt mig at tage til første interview med hende, fordi jeg havde set det første, men efter signeringen var jeg bare nødt til at se nr. 2 interview – denne gang på Lindhardt og Ringhofs stand.
Det er jeg rigtig glad for jeg gjorde!! Det var et virkelig virkelig virkelig godt interview, hvor der også blev spurgt nogle helt andre spørgsmål end i det foregående. Super skønt at høre hende fortælle!

20161112_160804

Audrey Carlan til nr. 2 interview.
Audrey Carlan til nr. 2 interview.

Efter dette interview var både Sabrina og jeg enormt trætte, så vi besluttede os for at tage hjem. Der var heller ikke flere af os, som havde noget på programmet.
Der var jo også endnu en dag til BogForum!

praesentation10

praesentation9

praesentation8

praesentation7
De sidste billeder her er de to bøger jeg købte, og derefter de bøger, jeg fik signeret. Jeg fik signeret hele Calendar Girl serien, men jeg har kun taget et billede af favoritten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *